Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα του 2023

Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει φέτος τα Χριστούγεννα του 2023 σύμφωνα με τα Μερομήνια. Θα έχουμε χιονισμένα Χριστούγεννα φέτος;

Μερομήνια 2023- 2024 Δεκέμβρης:

Βροχάρης και συνεπώς αισιόδοξος εισέρχεται. Συνεχίζει έτσι ως τα … «νικολοβάρβαρα» και λίγο ακόμα. Μετά το δεκάρισμα ίσως φουντώσουν τα υγρά στοιχεία , για να ακολουθήσει εναλλαγή και ύφεση.

Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα του 2023

Δείτε ακόμη Black Friday 2023 : Δείτε πότε πέφτει φέτος και οδηγίες

Πάνω στο χαμήλωμα των φαινομένων, ο βοριάς θα πάρει τη σκυτάλη, αργά αλλά σταθερά, θα αυξάνει τις εντάσεις του και πολύ πιθανά, θα μας επιδαψιλέψει με χιονόνερο ή χιόνι. Πάνω στα χριστουγεννόσκολα ημερεύει ξανά η κατάσταση , μέχρι να παραδοθεί η σκυτάλη στο νέο μήνα και στο νέο χρόνο.

Μερομήνια 2023- 2024 Γενάρης:

Εισέρχεται φουριόζος και απειλητικός. Δυνατός ο βοριάς και κρύος, με χιονάκια στα βορεινά και στα ψηλώματα. Γρήγορα όμως το μετανιώνει και γύρω στα Θεοφάνια, αλλάζει πρόσωπο, προς διαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση.

Μερομήνια 2023- 2024: Τι καιρό θα κάνει μέχρι τον Ιούλιο 2024

Δείτε ακόμη Χειμερινές εκπτώσεις 2024: Πότε αρχίζουν και πόσο θα κρατήσουν

Μετά από πολύ σύντομη ηρεμία , γυρίζει βροχερός νοτιάς, που δυναμώνει σταδιακά, τρίζοντας τα δόντια, κατάσταση που κρατά μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου.

Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα; – Με καταιγίδες και χιόνια ο πιο “βαρύς” μήνας της άνοιξης”

Δείτε ακόμη Αλλαγή ώρας 2023: Από θερινή σε χειμερινή – Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω

Από κει και πέρα ηρεμεί η κατάσταση, κάνει μεγαλούτσικο διάλειμμα η βαρυχειμωνιά και μπορούμε να απολαύσουμε όμορφες γεναριάτικες μέρες, ως το τέλος.

Δείτε ακόμη Μερομήνια 2023- 2024: Τι καιρό θα κάνει μέχρι τον Ιούλιο 2024

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close