Μετά από 10 χρόνια είμαι ευτυχισμένη:  Τι λέει η γυναίκα που πήρε το νεφρό της άτυχης Έμμας

Το θαύμα της ζωής συνέβη για την Μαρούλα Χωραφά  – Μετά από 10 χρόνια είμαι ευτυχισμένη αναφέρει η γυναίκα που πήρε το νεφρό της αδικοχαμένης Έμμας  

Από τα 40 της περίμενε επί δέκα χρόνια συμβατό δότη νεφρού και τελικά της το χάρισε η 21χρονη Έμμα, η οποία παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από τον 26χρονο στην Θεσσαλονίκη.

Το θαύμα της ζωής συνέβη για την Μαρούλα Χωραφά, η οποία όπως λέει, μιλώντας στο Newsit.gr, λυπήθηκε πάρα πολύ για την φοιτήτρια που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και ευχαριστεί για το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν οι γονείς της.

Δείτε επίσης : Γρίπη των πτηνών : Συναγερμός με την αύξηση κρουσμάτων κοντά στη χώρα μαςΤι πρέπει να γνωρίζουν όσοι έχουν κότες

«Συγκινήθηκα με το νεφρό. Είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστώ πολύ τους γονείς του κοριτσιού που μου το δώσανε. Για την κοπέλα λυπήθηκα πολύ. Κρίμα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που το άκουσα στην τηλεόραση» λέει η 50χρονη γυναίκα.

Η κυρία Μαρούλα συνεχίζει μιλώντας στο newsit.gr περιγράφοντας την δεκαετή ταλαιπωρία της. «Τώρα είμαι καλά, δεν πονάω. Πάλευα 10 χρόνια, ήταν δύσκολα. Είχαμε προβλήματα με τη φίστουλα στο χέρι, άμα δεν βόλευε καλά, δεν ήμουν καλά στην υγεία μου. Από 20 χρονών είχα πίεση και ταλαιπωρούμαι από τότε.

Ήμουν 40 όταν αρρώστησα και περίμενα στην λίστα δέκα χρόνια». Όπως μας λέει, την κάλεσαν από το νοσοκομείο να την ενημερώσουν ότι βρέθηκε συμβατός δότης νεφρού και ήταν κάτι που της έδωσε τεράστια χαρά σύμφωνα με το cyclades24.gr .

Την 50χρονη από την αρχή του Γολγοθά της υγείας της, την στηρίζει η οικογένεια της , ο σύζυγός της, Θεόδωρος Γεωργίτσης και ο 25χρονος γιος τους.

Δείτε επίσης : Σεισμος Ευβοια  Λεκκας : Απαγορεύεται η διέλευση από παλιά σπίτια -Περιμένουμε μεγαλύτερο σεισμό

Ο άντρας της πρώην νεφροπαθούς μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς του κοριτσιού για τη δωρεά που έκαναν τα όργανα του και να συλλυπηθούμε την οικογένεια. Πήραν μία γενναία απόφαση να σώσουν και άλλες ψυχές. Η μεταμόσχευση πέτυχε, σώθηκε η γυναίκα μου και άλλες 3-4 οικογένειες. Πηγαινοερχόμασταν δέκα χρόνια, περιμέναμε μέρα με τη μέρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close