Μίλησε ανοικτά για τον χωρισμό της στην Ελεονώρα Μελέτη! «Είχαμε προβλήματα…»

«Έχουμε τελειώσει τη σχέση μας από τον Νοέμβριο, απλά δεν το είχαμε βγάλει προς τα έξω γιατί δεν θέλαμε να πάρει τέτοια δημοσιότητα».
Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” την Ειρήνη Στεριανού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πρόσφατο χωρισμό της.

«Είχαμε 4,5 χρόνια σχέση και αυτό το βίντεο στη Μύκονο ήταν στις αρχές που ήμασταν μαζί. Έχουμε τελειώσει τη σχέση μας από τον Νοέμβριο, απλά δεν το είχαμε βγάλει προς τα έξω γιατί δεν θέλαμε να πάρει τέτοια δημοσιότητα. Είχαμε προβλήματα και πριν μπω στο παιχνίδι, είχαμε χωρίσει και για δύο μήνες το καλοκαίρι, αλλά είπαμε να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία. Το παιχνίδι μπορώ να πω ότι μας ένωσε λίγο γιατί είχα την ανάγκη να έχω κάποιον άνθρωπο δικό μου να επικοινωνώ, έστω αυτά τα πέντε λεπτά που είχαμε να μιλήσουμε.

Δείτε επίσης: Κορίτσι του GNTM χώρισε μόλις πριν έναν μήνα και βρήκε νέο σύντροφο! Τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια!

Αλλά εν τέλει είδαμε ότι δεν έχω ούτε εγώ να δώσω περισσότερα σε αυτή τη σχέση, ούτε να πάρω… Και θεωρώ ότι έγινε την κατάλληλη περίοδο γιατί κι εγώ τώρα έχω να ασχοληθώ με την καριέρα μου, με αυτά που τώρα μπορώ να πάρω από το παιχνίδι. Είμαι πολύ καλά τώρα, έγιναν όλα την κατάλληλη στιγμή. Χωρίσαμε γιατί δεν είχαμε να προσφέρουμε κάτι άλλο σε αυτή τη σχέση ούτε εγώ ούτε αυτός», είπε η Ειρήνη Στεριανού.

Δείτε επίσης: Αλέξης Γεωργούλης: Μιλά για τον έρωτα, την πολιτική και την καριέρα του στο εξωτερικό!

Πηγή: zappit.gr
Close