Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου: Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη το απόγευμα της 22ας Νοεμβρίου, λίγο πριν το ρολόι κτυπήσει πέντε, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός μήνα αρκετά… γαλαντόμου προς τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεταβλητών ζωδίων (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και… ωσαννά εν τοις υψίστοις, αν ανήκεις στο σχετικό κλαμπ.

Μάλιστα, η Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου είναι χάρμα ειδέσθαι και οι πληροφοριοδότες διαβεβαιώνουν πως φέτος οι τρεις μάγοι με τα δώρα θα πιάσουν δουλειά από πολύ πιο νωρίς για σένα. Όσο για την Πανσέληνο στις 12 Δεκεμβρίου, τον έχει τον Ποσειδώνα της αλλά γιορτές έρχονται, να μην παραμυθιαστείς και λίγο;

 

Όμως και οι «παρορμητικοί» της υπόθεσης μπορούν να ελπίζουν σε πολλά, αφού στις 2 Δεκεμβρίου ο Δίας περνά στον Αιγόκερω, υποσχόμενος ευκολίες και «τυχερά». Χαράς ευαγγέλια λοιπόν και για σένα ω Κριέ, Καρκίνε ή Ζυγέ. Ναι, ξέρω αγαπητέ/η Αιγόκερε, από την τετράδα λείπεις εσύ, υπάρχει όμως λόγος σοβαρός. Ή μήπως δεν κοιτάς τον «Χοντρό» με μισό μάτι και καλά κάνεις, αφού ακόμη δεν έχεις ξεχάσει τα χουνέρια, που σου έκανε πριν από δώδεκα χρόνια; Δίας, λέει, και κουραφέξαλα… Αυτός δεν είναι που βγάζει στον αφρό όλους τους άχρηστους και σου τάζει θάλασσα στα Τρίκαλα;

Ευτυχώς πάντως αυτήν την φορά υπάρχει και η Κρονάρα στο ζώδιο για να φυλάττει Θερμοπύλες.

Τα τέσσερα σταθερά, πάλι, (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) έχουν έναν Άρη στο Σκορπιό να κουλαντρίσουν, με αυτόν τον… τύπο να επιμένει πως «με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας» κι ας έχει φάει τα μούτρα του εκατό φορές. Όχι η αυτού εξοχότης ακριβώς, αλλά οι δόλιοι οι εκπρόσωποι. Και δώσ’ του τρέξιμο και λαχάνιασμα για να βγει το πλάνο…

Σου στέλνω λοιπόν αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ω Ταύρε, Λέοντα, Σκορπιέ ή Υδροχόε, να ξέρεις όμως ότι κάποια στιγμή ο Αρούκος, που ειδικεύεται στις φάπες, θα αρχίσει να παίζει «μπιζ» στις πλάτες σου, με συμπαίκτες Ουρανό, Κρόνο, Πλούτωνα και Ποσειδώνα. Μαχαίρια, κατσαβίδια, πριόνια, όλα τα μωρά στην πίστα, τροπική και αστρική. Που θα πάει όμως, δεν θα το πιάσουν το παλιόπαιδο;

Γενικά

Καιρό τώρα παιδεύεσαι με τους Κρονοπλουτωναίους, που σε έχουν στριμώξει στην γωνία και σε βάζουν να υπηρετήσεις τον κάθε τυχάρπαστο που έχει –λέει- χρήμα κι εξουσία, ε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου –call me Jupiter- για να δείξεις σε όλους τι εστί Κριός ξεσαλωμένος. Γιατί έχεις στο πλευρό σου και τον κολλητό σου τον Άρη, που αυτόν τον μήνα σκοπεύει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Ο τολμών νικά, έτσι δεν λέει το ρητό; Κι αν μαζί με τους ανταγωνιστές, πάρεις αμπάριζα και μερικούς δικούς σου, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Εξ άλλου όποιος δεν έχει «γκατς» ας κάτσει σπίτι του να παίζει μπιρίμπα. Εσύ είσαι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα, περιπέτειες και θριάμβους, όχι για ροτόντες και σεμεδάκια.

Κι αν είναι να πας ταξιδάκι, να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Η Ντίσνεϋλαντ σε περιμένει, ίσως και το χωριό του Άη Βασίλη στο παγωμένο Ροβανιέμι αλλά και μέχρι το Φάληρο να φτάσεις πάλι καλά θα περάσεις.

 

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά

Καιρό τώρα παιδεύεσαι με τους Κρονοπλουτωναίους, που σε έχουν στριμώξει στην γωνία και σε βάζουν να υπηρετήσεις τον κάθε τυχάρπαστο που έχει –λέει- χρήμα κι εξουσία, ε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου –call me Jupiter- για να δείξεις σε όλους τι εστί Κριός ξεσαλωμένος. Γιατί έχεις στο πλευρό σου και τον κολλητό σου τον Άρη, που αυτόν τον μήνα σκοπεύει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Ο τολμών νικά, έτσι δεν λέει το ρητό; Κι αν μαζί με τους ανταγωνιστές, πάρεις αμπάριζα και μερικούς δικούς σου, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Εξ άλλου όποιος δεν έχει «γκατς» ας κάτσει σπίτι του να παίζει μπιρίμπα. Εσύ είσαι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα, περιπέτειες και θριάμβους, όχι για ροτόντες και σεμεδάκια.

Κι αν είναι να πας ταξιδάκι, να έχεις εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Η Ντίσνεϋλαντ σε περιμένει, ίσως και το χωριό του Άη Βασίλη στο παγωμένο Ροβανιέμι αλλά και μέχρι το Φάληρο να φτάσεις πάλι καλά θα περάσεις.

Οικονομικά

Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό είναι απολύτως αντιπροσωπευτική της τάσης σου να κυνηγάς το χρήμα κι ύστερα να το σκορπάς, οπότε τίποτε καινούριο και αξιομνημόνευτο δεν θα συμβεί αυτόν τον μήνα. Όσα και να πάρεις θα χαλάσεις τα διπλά, όσα και να χάσεις θα ανακάμψεις. Άρα τι μένει; Η αίσθησή σου πως «το πας το γράμμα» και μπορείς να κατακτάς στόχους κι αυτό δεν είναι λίγο. Κατά τα άλλα βέβαια, έχεις και την καβάτζα μιας βοήθειας από κάποιον/α που «σε πάει, οπότε άρχισε να ξοδεύεις αφειδώς και μην σε μέλει!

Ερωτικά

Διανύεις μια περίοδο δαιμονιώδους φόρμας, όσον αφορά τουλάχιστον την αποδοχή σου από τους άλλους, όμως η ζωή δεν είναι μόνο σεξ, ούτε μπαίνω-βγαίνω και μόλις ξεθυμάνω το ξεχνάω. Έχεις κι έναν Χείρωνα στο ζώδιό σου να τιμήσεις κι αυτός θέλει αγκαλίτσες, φιλάκια και -γιατί όχι;- μια «αποκατάσταση», όπως λέγανε κι οι παλιοί. Κι αν δεν σου φτάνει αυτό, ίσως η προοπτική της απόκτησης περιουσίας μέσω ενός γάμου -προίκα το λέγανε παλιά- να σε ενδιαφέρει περισσότερο, αφού θα έχεις μπόλικο χρόνο για να την ξεκοκαλίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Γενικά

Ωιμέ! Τι είναι τούτο πάλι; Πάνω που είπες να βγάλεις κανένα φραγκάκι παραπάνω, έρχονται οι άλλοι να σου πάρουν την μπουκιά από το στόμα. Αμ δε που θα τους περάσει όμως… Διότι ναι μεν ο Άρης και ο Ουρανός σε έχουν πιάσει από τον λαιμό, που είναι και ευαίσθητος, αλλά λυγάει ο βράχος; Σε όποιον του βαστάει λοιπόν, ας τολμήσει και θα δει τι θα πάθει. Ουαί τοις ηττημένοις και τα δικαστικά έξοδα σε βάρος τους!

Είναι βέβαια και ο Δίας στο πλευρό σου, που καταφτάνει ως νέος θείος από την Αμερική, με τα πτυχία, τα σέα του, τα μέα του κι ένα σούπερ ταξίδι για χωνευτικό

Στα προσωπικά σου όμως το πράγμα διαφέρει, ειδικά αν παριστάνεις τον Καθιστό Βούβαλο (ουγκ), αφού θα σε παρασύρει το κύμα, μαζί με την σιγουριά, τους όρκους και τα στεφάνια σου. Θες-δεν θες, δηλαδή, το τσεκούρι του πολέμου θα το ξεθάψεις αλλά πάντα μπορείς να ελπίζεις πως το ιππικό δεν θα φτάσει ποτέ και οι οχτροί θα έχουν την τύχη του Ναπολέοντα στο Βατερλό.

Οικονομικά

Η Νέα Σελήνη (26/11) σου ανοίγει μια… πορτάρα για να αποκτήσεις ότι θες κι ακόμη περισσότερα, ξέρεις όμως ότι κάποιοι έχουν την ικανότητα να μυρίζονται το χρήμα, μην απορήσεις λοιπόν όταν σου «την πέσουν» για να σου το αρπάξουν. Μπορείς όμως κι εσύ να διεκδικήσεις οφειλόμενα ή μια αποζημίωση και τελικά από εκεί που φοβόσουν και ανησυχούσες, να τα κάνεις μασούρι. Μόνον στην Πανσέληνο (12/12) μην κάνεις κινήσεις, αφού εκεί είναι που παραμονεύουν οι πονηροί!

Ερωτικά

Όπως λέει κι ο λαός αν δεν σε θέλει το χωριό, μην ρωτάς για του παπά το σπίτι. Επιπλέον, τι τους θες τους γάμους, όταν είναι στην μόδα τα διαζύγια; Ο Άρης απέναντί σου παιανίζει το εμβατήριο «Του Ταύρου ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει» και μόνον σε αρπαχτές και προσωρινές κραιπάλες μπορείς να ελπίζεις. Ναι, θα έχει και κοντοσούβλι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Γενικά

Τι είναι πάλι αυτό με σένα; Τηλέφωνο πιάνεις, χρυσάφι γίνεται! Κρατάς τα κλειδιά του παραδείσου (σου) στο χέρι και να δούμε τι θα έχουν να πουν όλοι αυτοί που διπρόσωπο σε ανεβάζουνε και ξερόλα σε κατεβάζουνε. Διότι κύριοι, όταν το έχεις δίπορτο θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα αρχίσουν να γεννάνε τα κοκόρια και από τις δύο πάντες, αυτό δεν το είχατε σκεφτεί ποτέ, εξυπνάκηδες του γλυκού νερού;

Εξ άλλου όταν έχεις σύσσωμο το σύμπαν στο πλευρό σου, συν γυναιξί και τέκνοις, κουμπάρους/ες και βαφτιστήρια, δεν πα να λένε!

Το σουξέ σου βέβαια θα έχει και διακριτές συνέπειες στην τσέπη σου, που θα αρχίσει να φουσκώνει από περηφάνια.

Όσο για τις δουλειές σου, όποιος/α τυχόν σε ταλαιπωρεί με βλακείες και ασφυκτικά προγράμματα, θα έχει την τύχη που του αξίζει, να πέσει δηλαδή στον λάκκο που σου ετοίμαζε. Διότι σε αυτήν την φάση ρητά και παροιμίες όπως το «ουδείς αναντικατάστατος» και το «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια» ισχύει μεν για σένα, αλλά όχι για τους άλλους.

Οικονομικά

Στην Πανσέληνο (12/12) φύλαξε για να έχεις και μην αγοράζεις πράγματα, αφού δεν θα σου χρειαστούν ποτέ. Αν πάλι κάποιος δικός σου θέλει ενίσχυση, δεν μπορείς να μην του δώσεις αλλά το πρόβλημα είναι το «δάγκωμα» από κάποιον που σου τρίβεται για να σε εκμεταλλευτεί. Κατά τα άλλα βέβαια, ο μπάρμπα Δίας όλο και κάποιο εξτραδάκι θα σου φέρει, μην αρχίσεις όμως να ξοδεύεις πριν λάβεις ανά χείρας.

Ερωτικά

Τι να τις κάνεις τις προβλέψεις όταν όλα σου έρχονται όπως τα θες; Γάμο ή διαζύγιο, ελεύθερη σχέση ή… ανελεύθερη, ό,τι ζητάς θα το πάρεις, ανεξάρτητα με το πόσο θα κρατήσει. Γιατί είσαι βλέπεις και ανοικονόμητος/η στις σχέσεις σου. Πριν καλά-καλά τακιμιάσεις με κάποιον/α κι αρχίσετε να παίζετε το «τόπι» στην περιοχή, αρχίζουν να σου μπαίνουν ιδέες για διπλό με την πέρα γειτονιά, είτε φιλικό είτε επίσημο. Για στέρηση πάντως ουδείς λόγος να γίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Γενικά

Άντε κι εσύ να ανασάνεις λίγο, μπας και πάψεις να γκρινιάζεις. Διότι οι δουλειές σου ανθίζουν, οι βοήθειες είναι στον δρόμο και τι σου λείπει πλέον; Μια σχέση σχεσένια, από εκείνες δηλαδή που ο/η άλλος/η πνίγεται από την αγάπη σου και θα πρέπει να λέει κι ευχαριστώ από πάνω. Ας πρόσεχε όμως, τι τον θες τον Καρκίνο μες στο σπίτι, καλέ/η μου, αν δεν σε κυνηγάει να σε ταΐσει, να σε φροντίσει και να σε νανουρίσει;

Μαμάδες όλως των χωρών ενωθείτε και να το πρώτο που θα σου φέρει ο Δίας στον Αιγόκερω: Ένα ταίρι τεφαρίκι, που θα το μπουκώνεις, χωρίς να διαμαρτύρεται, μην σου πω πως θα σε πληρώνει κι από πάνω.

Μην μου πεις όμως ότι ταίρι έχω δεν θέλω, γιατί εδώ θα τα χαλάσουμε. Τι δηλαδή, να μείνει χωρίς δουλειά ο Άρης στον Σκορπιό; Εδώ αγαπητέ/η μου μιλάμε για πάθος και έρωτα μεγάλο, πώς να φτουρήσουν όλα αυτά σε μια παλιοκαιρισμένη σχέση. Κι αν παρ’ ελπίδα κολλήσεις και δεν ξεκολλάς, θα έρθει η κατραπακιά από την απέναντι πλευρά για να σε συνεφέρει!

Οικονομικά

Με εξαίρεση ίσως την περίοδο της Πανσελήνου (12/12), οι δουλειές σου πάνε καλά και είναι η κύρια πηγή του εισοδήματός σου, δεν χάνεις όμως τίποτε να ρισκάρεις για να κερδίσεις κάτι πολύ περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, το να τα δίνεις όλα για να ικανοποιήσεις τα καπρίτσια ενός αγαπημένου σου προσώπου, όχι μόνο δεν θα πιάσει τόπο, αφού θα τα κάνει όλα φύλλο και φτερό, αλλά θα δημιουργήσει κι ένα κακό προηγούμενο, οπότε… μπάστα!

Ερωτικά

Αρχίσανε τα όργανα και θες-δεν θες θα χορέψεις! Και μακάρι να είσαι μόνος/η, αφού το ξεπουπούλιασμα στο κρεβάτι θα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε πρώην. Ναι μέχρι αυτού του σημείου θα σε φέρει ο Άρης, να αποφύγεις όμως το οτιδήποτε κοντά στην Πανσέληνο (12/12) γιατί μπορεί να μπλέξεις άσχημα… Αν πάλι (λες πως) είσαι ήδη καπαρωμένος/η, τότε να το προσέξεις, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα κι όπως είπε ο Γκλέτσος το ψάρι πρέπει να ψήνεται κι από τις δυό μεριές. Όχι αυτό που νομίζεις αλλά το ψάρι στα χείλη σου!

 

ΛΕΩΝ ♌

Γενικά

Καλά, το ότι είσαι ψωνάρα είναι γενικώς γνωστό και μην μου πεις πως δεν είσαι γιατί τότε δεν θα είσαι Λέων από το πάνω ράφι, αλλά από τα λιμά. Τι τους θες όμως όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους γύρω σου, που ανάθεμα κι αν ξέρουν να δένουν τα κορδόνια των παπουτσιών τους, πολλώ δε μάλλον των δικών σου; Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα κι η στιγμή να τους ξεπροβοδίσεις, είτε με το καλό, είτε με το ζόρι;

Διότι η Αλλαγή -με το άλφα κεφαλαίο, παρακαλώ- χρώματα και πεποιθήσεις δεν κοιτά, όταν το ζητούμενο είναι η αποδέσμευσή σου από οτιδήποτε σε εμποδίζει να εκφράσεις το μεγαλείο σου, χάνοντας χρόνο με αχρείαστες ψωροπερηφάνιες. Ξέρω, εξαιρούνται τα παιδιά και οι αγάπες σου, μα δεν σου γράφω για αυτά/ες. Για τους άλλους λέω που στο πρόσωπό σου έχουν βρει τον μήνα που θρέφει του έντεκα και έφτασε η ώρα και η στιγμή να πάρουν πόδι. Κι ένα πολύ καλό επιχείρημα είναι το ότι αν δεν πάρουν πόδι αυτοί, θα πάρεις εσύ κι ύστερα θα αρχίσεις να μονολογείς ξανά τον στίχο του εθνικού μας ποιητή «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις».

Οικονομικά

Κοντά στην Πανσέληνο η γενναιοδωρία σου κινείται εκτός ελέγχου και μάλλον θα αρχίσεις να δίνεις εκεί όπου δεν πρόκειται να σου το αναγνωρίσουν ποτέ, κόψε λοιπόν τα πολλά ψυχικά και κοίταξε να κάνεις τις δουλειές σου με γνώμονα τις πραγματικές υπηρεσίες που παρέχει κάποιος/α. Προοδευτικά βέβαια θα διαπιστώσεις πως οι δουλειές σου ανοίγουν, αλλά για την ώρα μην πατήσεις την μπανανόφλουδα του «ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε»!

Ερωτικά

Η τρελή ρέντα που έχεις συνεχίζεται, αρκεί βέβαια να έχεις μάτια για να την δεις. Μάλιστα, με την αποχώρηση του Δία από τον Τοξότη, απομακρύνονται και οι υπερβολές που τρέφουν το εγώ σου, αφήνοντας σε να απολαύσεις πιο γλυκιές και ισορροπημένες καταστάσεις. Κοντά στην Πανσέληνο (12/12) βέβαια μια «παραμύθα» θα την φας, μπορείς όμως και να την… κεράσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γενικά

Ξέρω ότι πάνω από το γραφείο σου υπάρχει εκείνη η ζωγραφιά που δείχνει από την μια έναν ευτραφή και υγιή κύριο κι από την άλλη έναν χλεμπονιάρη, με την λεζάντα «ο πωλών τοις μετρητοίς και ο πωλών επί πιστώσει».

Όμως πραγματικά δεν έχεις λόγους να ανησυχείς για τα γήινα, ίσα-ίσα που το σύμπαν αναλαμβάνει εργολαβικά να σε καλύψει, όχι μόνον στα οικονομικά, εργασιακά, ζωοφιλικά κλπ αλλά και σε έναν τομέα της ζωής σου, που τα τελευταία χρόνια πάσχει ολοσχερώς. Αναφέρομαι στα προσωπικά σου, που τα έχουν πάρει εργολαβία οι Κρονοπλουτωναίοι κι άλλος, ο μπερμπάντης, ο Ποσειδώνας και σου έρχεται το ένα αστροπελέκι μετά το άλλο μένοντας με τρεις σκύλους και δέκα γάτες για συντροφιά. Φταις κι εσύ βέβαια, που παραμυθιάζεσαι από τον πρώτο τυχόντα, επειδή πλένει καλά τα χέρια του και ξέρει δυο-τρία ποιήματα. Όμως «ιδού ο νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός» και ελπίζω βέβαια να μην είσαι μια από τις μωρές Παρθένες, που έκαψαν το λάδι τους σε άχρηστες και αχρείαστες επιλογές.

Οικονομικά

Τα κληροδοτήματα έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σου, είτε πρόκειται για μετρητά, είτε για τιμαλφή, είτε –κυρίως- για ακίνητα και σε αυτά πρέπει να επικεντρωθείς.

Εξακολουθεί ωστόσο να υπάρχει «θέμα» με τις συνεργασίες σου και τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι για να σου κλείσουν μια δουλειά, οπότε είναι σκόπιμο να κινηθείς μόνος/η σου ή στην χειρότερη να είσαι μπάστακας, ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο (12/12).

Ερωτικά

Αν καταφέρεις να αντισταθείς στους πειρασμούς της Πανσελήνου (12/12), που προσφέρεται μόνον για μαζοχισμούς και βιτσιόζικες καταστάσεις, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, εκτός από τον «ψείρα» εαυτό σου, που μέχρι να το πάρει απόφαση να ξεκουνήσει μπορεί να έχουμε φτάσει στο 2024. Κι επειδή ο Δίας δεν θα μείνει για πάντα στον Αιγόκερω να είσαι πρόθυμος/η και έτοιμος/η για όλα, με τις χλωρίνες και τα μπεταντίν σε πρώτο πλάνο. Όχι δηλαδή να κυλιέσαι και στις βρωμιές…

ΖΥΓΟΣ ♎

Γενικά

Σε κάμπους ραχούλες κι απανταχού της γης ακούγονται ήδη τα γαμοτράγουδα, που θα συνοδεύσουν την προσωπική αποκατάστασή σου, τώρα για την οικονομική το συζητάμε…

Έστιν Δίκης οφθαλμός και τελικά δεν υπέμεινες τζάμπα τόσα χρόνια να τραβάς κουπί με τα προβλήματα των άλλων, εισπράττοντας μόνο αχαριστίες και κατηγόριες πως όταν ξεβρακώνεσαι και υποχωρείς, το κάνεις απλά για να μην μείνεις κούκος μονός.

Ή μήπως τους πείραξε η πολύ δημοκρατία γιατί είναι συνηθισμένοι να τους πατάνε στον λαιμό;

Ας είναι όμως… Διότι εσύ είσαι ευγενής και ευπροσήγορος, όχι κανένα αγρίμι σαν τον απέναντί σου, τον Κριό. Και τελικά, σημασία έχει πως με τον Δία στον Αιγόκερω και το πανηγύρι που γίνεται στον Τοξότη, έφτασε η ώρα της ύψιστης δικαίωσης. Τέρμα οι μοναξιές, τέρμα και οι καβάτζες που η σκληρή και άδικη ζωή σε ανάγκασε να διατηρείς. Το πολύ μέχρι δύο, για να μην χάσει και το στιλ σου δηλαδή…

Οικονομικά

Οι απότομες μεταβολές είναι το χιτ του μήνα για σένα κι όσο πιθανό είναι το να βρεθείς ξαφνικά με πολύ χρήμα στην τσέπη, άλλο τόσο είναι να μείνεις στον άσσο. Ακόμη όμως και στις μεγαλύτερες δυσκολίες σου μπορείς πλέον να απευθυνθείς σε άτομα της οικογένειας ή σε συγγενείς σου, αφού θα σε βοηθήσουν να ξελασπώσεις.

Αν όμως κάνεις κάποια κίνηση κοντά στην Πανσέληνο (12/12), δεν θα σου βγει, ενώ ίσως χρειαστεί να ανταποδώσεις ή να βγάλεις την υποχρέωση για μια πρότερη βοήθεια που έλαβες.

Ερωτικά

Κάτω από τον γενικό τίτλο «οικογενειακές εξελίξεις», κρύβεται σίγουρα και η σούπερ προοπτική να αβγατίσουν τα μέλη της οικογένειάς σου ή το να συνδέσεις επίσημα την ζωή σου με το πρόσωπο που αγαπάς. Θα μου πεις τώρα και ποιο είναι αυτό… Μα μεγάλωσες πια και ωρίμασες για να μαδάς μπουκέτα από μαργαρίτες. Τράβα μια από το σωρό και τελείωνε με αυτό το ζήτημα, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον γιατί ούτε ο Δίας, ούτε ο Χείρωνας θα κάτσουν να σε περιμένουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Γενικά

Εσύ μπορεί να θες να στέκεσαι απαρατήρητος/η σε μια γωνιά και να κόβεις φάτσες και συμπεριφορές, αφού όλοι/ες είναι εν δυνάμει ύποπτοι/ες, στην παρούσα φάση όμως ο Άρης στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει να κάνεις την δουλειά σου όπως ξέρεις. Διότι πάνω που ήσουν έτοιμος να καμακώσεις τον εχθρό με το κεντρί σου και να το γλεντήσεις με τρικούβερτο τσιμπούσι στην φωλιά σου, αρχίζουν οι βομβαρδισμοί από ψηλά, που σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου και να αποκαλύψεις την θέση σου, ωσάν αγρίμι που βγαίνει από το λαγούμι του.

Τι πετάς κυρά μου νερά μεσημεριάτικα; Λούτσα σε έκανε η άτιμη!

Ύστερα βέβαια μαθαίνεις πως ήταν ο πιστός εταίρος και συνεργάτης σου, που σε κάρφωσε για να σε ξεφορτωθεί και να φάει μόνος του την λεία. Όμως αγαπά ο θεός τον φαταούλα, αγαπά και τον Σκορπιό. Σε σένα θα έρθουν όλα και μάρτυράς σου ο Τοξότης!

Όσο για τον Δία στον Αιγόκερω, λίγο σε κόφτει αλλά είναι εκείνος που θα σου φέρει τις σωστές πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή, χώρια τα αυτοκίνητα τα pc και τα κινητά, που κουβαλάει στο σακούλι του για σένα, οπότε μην τον αποπαίρνεις, ούτε να τον κοιτάς βλοσυρά, μια ψυχούλα έχει κι αυτός

Οικονομικά

Η Νέα Σελήνη (26/11) σε πάει τρελά κι αν δεν κάνεις εσύ κάποια επενδυτική κίνηση, δεν αποκλείεται να λάβεις ένα δωράκι από το σύμπαν. Αντίθετα η Πανσέληνος (12/12) κρύβει κινδύνους και παγίδες, συνολικά ωστόσο το ισοζύγιο σου θα είναι θετικό, κάτι που θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις του κόσμου τα καλά! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα από συγγενή σου ή να σου παραχωρηθεί η εκμετάλλευση ακινήτων ή μιας επιχείρησης.

Ερωτικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, όλα γίνονται διεκδικήσιμα, ακόμη κι αυτά που έχεις για σίγουρα, οπότε όρκο μην δίνεις. Επιπλέον, εύκολα ξεκινάς από sex machine και καταλήγεις νοκ άουτ, αφού παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, πάντα μπορεί να βρεθεί κάποιος/α να «ξεκάνει» έναν/μια Σκορπιό! Θα μου πεις τι σημασία έχει αυτό, αν είναι να το ευχαριστηθείς; Έχει, αν είσαι αγοράκι γιατί μετά δεν θα μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της στιγμής και θα σε πιάσουν τα υπαρξιακά και οι εμμονές σου, θα «τα πρήξεις» στο ταίρι σου και θα σε στείλει από εκεί που ‘ρθες. Αν βέβαια είσαι κοριτσάκι, τότε… καλοφάγωτοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Γενικά

Πάει έφυγε το τρένο, έφυγες κι εσύ… Όμως μην κλαις στην αποβάθρα, πτωχέ μου Τοξότη, εκτός πια κι αν πρόκειται για μια ακόμη παράσταση που δίνεις, μπας και μαζέψεις κανα φράγκο παραπάνω. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο μπάρμπας σου ο Δίας αφήνει φεύγοντας σπουδαία κληρονομιά και με καμία κυβέρνηση δεν θα στερηθείς τα πολύχρωμα λαμπιόνια και τα στολίδια σου, οπότε προς τι ο -λέμε τώρα- πανικός;

Να μην σου πω δε πως έχει φυλάξει τα καλύτερα για το τέλος και θα το καταλάβεις αυτό μόλις ο Ελβετός κούριερ σου ζητήσει να υπογράψεις για το κομπόδεμα, που φτάνει για να ζήσεις εσύ και τα δισέγγονά σου.

Αλλού είναι το πρόβλημα για σένα, το ότι δηλαδή θα αναγκαστείς εντελώς ξαφνικά κι αναίτια να περιορίσεις τις δουλειές σου, από χίλιες δύο σε χίλιες μία και είναι αυτή η απώλεια της μιας που θα σε κλονίσει. Μήπως άραγε άρχισε ο κατήφορος, μήπως υφαίνεται κάποια συνωμοσία σε βάρος σου;

Μα ό,τι κι αν κάνουν οι ποταποί εχθροί και ανταγωνιστές σου, «πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά σου θα ‘ναι»!

Οικονομικά

Μπορεί οι δυσκολίες να μην τελειώνουν ποτέ, ωστόσο με εξαίρεση την περίοδο της Πανσελήνου, που δεν ευνοεί αγορές και επενδύσεις, έχεις τον τρόπο να βγεις κερδισμένος/η από τις εξελίξεις και σε αυτό βέβαια θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο ο φίλος σου, ο Δίας. Από την άλλη πλευρά, αν σου ανοίξει η όρεξη για να αποκτήσεις το οτιδήποτε και αρχίσεις να δανείζεσαι, πιστεύοντας πως θα μπορέσεις να ανταποκριθείς, το μόνο που θα καταφέρεις είναι το να αποκτήσεις υπέρογκα χρέη, γι’ αυτό… σεμνά!

Ερωτικά

Αν έχεις αφήσει μισοτελειωμένες «δουλειές» θα έχεις την τελευταία σου ίσως ευκαιρία για να δεις τι μπορείς να βγάλεις από αυτές. Ναι. Έχει και η μύγα ξύγκι, ειδικά αν η καταγωγή της κρατάει από τον Αύγουστο, αλλά εδώ μιλάμε για μπόνους σε όλα τα επίπεδα: Ανέσεις, μετρητά, πιστωτικές, φούξια κορδελάκια, όλα είναι ακόμη στην απόλυτη διάθεσή σου αρκεί να το θες. Αν τώρα διαλέξεις την Πανσέληνο (12/12) για να κάνεις «σκηνικό», πάει να πει πως είσαι τελείως γκαντεμόσαυρος. Τόσες μέρες έχει ο μήνας και τόσα κορμιά σπαρταράνε για σένα, εκεί βρήκες να πέσεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Γενικά

Φρίκη, όλεθρος, καταστροφή! Μόνον τέτοιες λέξεις μπορούν να περιγράψουν την εισβολή του Δία στο ζώδιό σου, γιατί τι άλλο από εισβολή είναι η έλευση ενός χοντρού χαραμοφάη στα μέρη σου;

Μάλιστα, για αυτόν τον μήνα ο δήθεν «ευεργέτης» έχει και συνοδεία, όλους αυτούς δηλαδή που με τσαχπινιές προσπαθούν να καρπωθούν το έργο σου, γι’ αυτό έχε τον νου σου και μην τσιμπάς.

Εσύ πορεύεσαι με την αξία σου κι όχι με ξένες πλάτες, κτίζοντας χρόνια τείχη και κανόνες για να κρατάς μακριά τους ασεβείς και δεν μπορεί ένας τυχοδιώκτης με την παρέα του να σου χαλάσουν την μαγιά. Όμως έχουν γνώσιν οι φύλακες, δηλαδή ο ένας και καλός Κρόνος κι αυτήν την φορά δεν θα του περάσει του άχρηστου. Εύκολες λύσεις και δήθεν προοπτικές; Βουλοκέρι στ’ αφτιά σου! Προσωπική ευτυχία και τσιλιμπουρδίσματα; Βρε άντε πάγαινε απ’ εδώ, που ήρθες για να με κολάσεις!

Στα προσωπικά σου, βέβαια, έχεις να αντιμετωπίσεις κι άλλους δαίμονες, αυτούς που διασπείρουν ο Άρης και η άλλη η μουσίτσα, ο Ουρανός. Επαγγέλλονται -λένε- την ελευθερία αλλά στην πραγματικότητα προωθούν την ασυδοσία και την αναρχία. Και στην τελική ποιος σε ρώτησε, αν θες να απελευθερωθείς; Ε ρε νόμος και τάξη που τους χρειάζεται!

Οικονομικά

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σου είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποιος θα αρχίσει να σου βάζει ιδέες για μεγάλες μπίζνες, που θα αποφέρουν κολοσσιαία κέρδη αλλά αν τσιμπήσεις, ξανοιχτείς και την… πατήσεις στο τέλος, δεν θα φταίει κανείς άλλος παρά μόνον η «πρεμούρα» σου να φανείς ισχυρός/η και από οικονομική άποψη. Άσε λοιπόν τα «χρυσά κουτάλια» για τους άλλους. Αντίθετα, αν επικεντρωθείς στην αξιοποίηση ακινήτων, το μέλλον σου προβλέπεται λαμπρό!

Ερωτικά

Τι κατάρα κι αυτή! Πριν ακόμη προλάβει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου να δέσει το γλυκό, πλακώνει ο Δίας για να τα χαλάσει όλα. Διότι εσύ θες τον χρόνο σου και την ρέγουλά σου μέχρι να βεβαιωθείς πως το «πρόσωπο» είναι πράγματι αξιόπιστο κι αυτός σου φουσκώνει τα μυαλά σηκώνοντας κάθε μπάρα ασφαλείας που -σοφά- έχεις τοποθετήσει στις εισόδους και τις εξόδους της καρδιάς σου. “Άνοιξε Σουσάμι” σου λέει -ο μπαγάσας ξέρει και το σύνθημα- μα εσύ μην ακούς γιατί ο πολύτιμος θησαυρός σου θα γίνει καπνός. Πάλι καλά που υπάρχει και η Πανσέληνος (12/12) με τα συνοδευτικά της (η Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα) για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη. Ποιον/α να κουτουπώσεις όμως, όταν οι προδιαγραφές της Πανσελήνου για όλα τα ζώδια είναι «φύγε κι άσε με να βαδίζω μόνος/η μου»; Γι’ αυτό εξαφάνισέ τις και σφύρα δήθεν αδιάφορα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Γενικά

Είσαι γεννημένος/η για να βγάζεις γλώσσα στο σύστημα και να την περνάς ζάχαρη, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που διαρκώς πληρώνουν τα σπασμένα. Εσύ είσαι βλέπεις το προικισμένο καμάρι του «μπαμπά» σου και σου συγχωρεί πολλά, πιστεύοντας πως κάποια μέρα θα διορθωθείς και θα πάψεις να είσαι στριμμένο άντερο. Κομματάκι δύσκολο είναι αλήθεια αφού μόνον χειρότερος μπορείς να γίνεις στην άσκηση εξουσίας. Η θέση σου είναι στις φωτιές και τα οδοφράγματα, ως ιθύνων νους και οραματιστής βεβαίως-βεβαίως, όχι και να ανακατευτείς με την πλέμπα. Ο Λέων έχει το όνομα κι εσύ την χάρη, όπως κι αν έχει όμως δείχνεις έτοιμος/η για μια ακόμη φορά να σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης, με ή χωρίς αιτία.

Κι επειδή έχεις το κληρονομικό χάρισμα, θα παρασύρεις μαζί σου κι άλλους, -εκείνους που γοητεύονται από τα λόγια σου και πληρώνουν τα σπασμένα ντε- πρόσεξε όμως μήπως σου έρθει κι εσένα κάποια αδέσποτη κατακέφαλα, αφού ο Ουρανός δεν έχει μπέσα!

Οικονομικά

Η Πανσέληνος (12/12) μπορεί να αποδειχθεί μια… σκέτη καταστροφή για τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν δεν προσέξεις και αφήσεις εκτεθειμένα κι απροστάτευτα τα χρήματα ή τα υπάρχοντά σου. Ίσως μάλιστα μια ερωτοτροπία να γίνει αιτία κι αφορμή για να μείνεις εντελώς ξεβράκωτος, όχι μόνον κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά. Πέραν τούτου όμως δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις και καλείσαι απλά να φυλάξεις χρήματα για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.

Ερωτικά

Από την στιγμή που δεν σε χωρά ο τόπος κι όλα σου φαίνονται καταπιεστικά, θα πρέπει οπωσδήποτε να συνεννοηθείς με το ταίρι σου ώστε να μην σου πει ούτε μια φορά –ούτε καν να κάνει νύξη- πως έχετε σχέση. Αν σε αφήσει να πιστεύεις πως είσαι πανταχόθεν ελεύθερος/η, τότε και μόνο τότε μπορεί να επιζήσει η σχέση σας από τον επαναστατικό πυρετό που σε έχει καταλάβει. Στην περίπτωση βέβαια που είσαι μόνος/η και βλέποντας πως η δεξαμενή των φίλων σου δεν αβγατίζει πια, το πιθανότερο είναι να κάνεις ένα τελευταίο γιουρούσι, μπας και σώσεις την κατάσταση. Ευαίσθητες καρδιές που «μασάνε» στις θεωρίες σου πάντα θα υπάρχουν αλλά τώρα που το πράγμα επείγει καλούνται να αποδείξουν έμπρακτα πως ρισκάρουν τα πάντα για τα μάτια σου μόνον. Και όποιος/α δεν σου κάτσει, σίγουρα έχει κόμπλεξ. Έτσι δεν λες συνήθως;

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Γενικά

Ειρήνη υμίν! Μετανοείτε Χριστιανοί! Θεός βέβαια δεν είσαι αλλά που ξέρεις μπορεί και να γίνεις κάποια μέρα και μια προπόνηση δεν βλάπτει.

Τι κι αν γύρω σου, λοιπόν, γίνεται της κολάσεως; Τι κι αν πέφτουν οι βόμβες σαν το χαλάζι;

Εσύ με την Ποσειδωνάρα αγκαζέ δεν ασχολείσαι και καλά κάνεις. Διότι πρώτον δεν επιτρέπεται να αφήσεις τον γάμο και να πας για πουρνάρια, ούτε φυσικά να βγεις από την νιρβάνα σου για το καπρίτσιο κάποιων παλαβών. Μείνε λοιπόν στην ευτυχία σου, με τον ρομαντισμό και το «φευγιό» σου κι άσε τους ρεαλιστές να λένε και να κάνουν.

Κατά δεύτερον εσύ είσαι που μετά τον χαμό που θα γίνει θα παρηγορήσεις τους δαρμένους, ανασκολοπισμένους κλπ και πρέπει να έχεις υψηλό φρόνημα και ηθικόν ακμαιότατον, για να τους παραμυθιάσεις ξανά με χάντρες και καθρεφτάκια.

Με το αζημίωτο; Όχι ακριβώς αφού η σχέση βασανισμένου και παρηγορητή σου πάει πολύ και με τον Δία στον Αιγόκερω όλο και κάποιος πρίγκιπας μεταμφιεσμένος σε ξωμάχο θα λατρέψει τις υπηρεσίες σου και θα σε πάρει στο παλάτι του. Και μην μου πεις –εσύ τουλάχιστον- ότι αυτά γίνονται μόνον στα παραμύθια, γιατί θα τρελαθώ!

Οικονομικά

Ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει προς το παρόν και είτε με δικές σου προσπάθειες είτε με την συνδρομή φίλων και γνωστών κάθε σου επιθυμία μπορεί να εκπληρωθεί.

Επιπλέον, έχεις άστρο σε περιουσιακά ζητήματα και τα έσοδά σου μπορεί να αυξηθούν μέσα από μισθώσεις ακινήτων. Την περίοδο της Πανσελήνου (12/12) βέβαια είναι πιθανό να σου ζητηθεί (και) οικονομική βοήθεια κι εδώ είναι που θα πρέπει να ελέγξεις το κατά πόσον υπάρχει πραγματική ανάγκη ή απλά πρόκειται για «προφάσεις εν αμαρτίαις».

Ερωτικά

Ξέρω πως τζάμπα στο γράφω, αφού θα το ξεχάσεις αλλά το βασικό και κύριο είναι το να μην κάνεις οτιδήποτε σοβαρό κοντά στην Πανσέληνο (12/12) γιατί εσύ μπορεί να ονειρεύεσαι αγάπες και λουλούδια, αλλά θα τα βρεις μπαστούνια! Από την άλλη πλευρά πάντα μπορείς να την σκαπουλάρεις, με τα μαγικά σου, προβάλλοντας δηλαδή το πρόβλημα σε κάποιον/α φίλο/η, που θα υποφέρει τα πάνδεινα και θα σε ευγνωμονεί αιωνίως για την ένθερμη συμπαράστασή σου. Το ξέρω ότι δεν το κάνεις επίτηδες αλλά αυτές οι συνωμοσίες με το σύμπαν, για να είσαι πάντα το γλυκό Ψαράκι που βοηθά τους άλλους, έχουν και τα όριά τους. Αδικημένε μονοφαγά, άφησε και τίποτα για τους Καρκίνους!

Πηγή astrology.gr

Δείτε όλα τα άρθρα με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Close