Μητέρα παθαίνει σοκ όταν βλέπει μέσα στο σπίτι της μία άγνωστη γυναίκα να κάνει μπάνιο τον γιο της!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, το περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η αστυνομία στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν η Αρέικα Χιλ, μητέρα ενός 2χρονου αγοριού, βρήκε μέσα στο σπίτι της μία άλλη γυναίκα να κάνει μπάνιο τον γιο της.

Μητέρα παθαίνει σοκ όταν βλέπει μέσα στο σπίτι της μία άγνωστη γυναίκα να κάνει μπάνιο τον γιο της!

 

Όπως η ίδια η μητέρα δήλωσε στο WCMH, άκουσε τον σκύλο να γαβγίζει και σηκώθηκε από το κρεβάτι της. Περπάτησε στο διάδρομο του σπιτιού της και τότε είδε μία λευκή γυναικά σκυμμένη πάνω από την μπανιέρα. Πλησιάζοντας κατάλαβε πως ο 2χρονος γιος της ήταν μέσα στη μπανιέρα και η άγνωστη γυναίκα ετοιμαζόταν να τον κάνει μπάνιο. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», δήλωσε η μητέρα στις κάμερες μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε γίνει.

Η μητέρα αρχικά πάλεψε με την 22χρονη Ελίζαμπεθ Χίξον και στη συνέχεια ο σύντροφός της ακινητοποίησε την εισβολέα έως ότου έρθουν οι αρχές.

Η 22χρονη κατηγορούμενη είπε στους αστυνομικούς ότι μπήκε στο σπίτι της οικογένειας από μία ξεκλείδωτη πόρτα, γιατί ήθελε να φροντίσει το παιδί που βρισκόταν στον δρόμο έξω από το σπίτι.

Η μητέρα της 22χρονης, Ελίζαμπεθ Χίξον, δήλωσε πως η κόρη της είχε καλές προθέσεις και απλώς ήθελε να φροντίσει το παιδί.

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

Close