Η μητέρα της Άννυ μέσα από τη φυλακή: «Θέλω να μάθω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Με ποιο τρόπο χάθηκε»

 Η μητέρα της Άννυ μέσα από τη φυλακή:«Θέλω να μάθω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Με ποιο τρόπο χάθηκε»

«Η Αννυ έρχεται κάθε βράδυ στα όνειρα μου. Έχω ένα ασήκωτο βάρος, που θα το κουβαλάω πάντα μέσα μου, γιατί αν δεν είχα αφήσει το παιδί μου, σήμερα θα ζούσε».

Η Δήμητρα Μπορίσοβα, η μητέρα της μικρής Αννυς, της οποίας η φρικτή δολοφονία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από περίπου ένα χρόνο, μιλάει στη Freddo, λίγο πριν βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη αλλά και τον σύζυγο της, ο οποίος φέρεται να έχει τεμαχίσει το πτώμα της κορούλας του.

Στις 5 Σεπτεμβρίου ανοίγει ξανά ο φάκελος αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης και το δικαστήριο αναμένεται να ρίξει φως σε πολλά μελανά σημεία που περιμένουν καθαρές απαντήσεις.

«Χθες είδα ένα όνειρο. Είδα ότι η Αστυνομία μου έφερε τρία μικρά παιδιά και μου είπε ότι αυτά σκότωσαν την κόρη σου. Ξύπνησα με το στομάχι ανακατεμένο και έκανα εμετό. Όταν με ειδοποίησαν να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου, πέταξε η καρδιά μου γιατί νόμισα ότι βρέθηκε ο τρίτος που είναι μπλεγμένος στη δολοφονία», λέει η μητέρα του άτυχου κοριτσιού και συνεχίζει με λυγμούς:

«Έγιναν τόσα φριχτά πράγματα, που δεν μπορώ να διαβάσω ακόμη το βούλευμα που περιγράφει τα όσα έγιναν. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έγιναν αυτά τα πράγματα στο παιδί μου», λέει, αφήνοντας υπονοούμενα για το ότι οι δράστες ήταν τρεις.

Πώς περνούν σι ώρες στο κελί; «Στο κελί είμαι μόνη μου. Συνέχεια σκέφτομαι και προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και πώς έγινε. Πώς είναι δυνατόν να έκαναν τόσο φριχτά πράγματα σε μια αθώα παιδική ψυχούλα; θέλω να μάθω τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ, με ποιο τρόπο χάθηκε το παιδί μου και όποιος βρεθεί ένοχος, να τιμωρηθεί σκληρά. Για να μην πω ότι θα του έβγαζα τα μάτια, αν ήξερα ποιος ευθύνεται!»

Η Αννυ την 1η Σεπτεμβρίου λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης, θα γινάταν 5 χρόνων αν ζούσε, θα έκανε γενέθλια και θα έσβηνε κεράκια κρατώντας στην αγκαλιά της το αγαπημένο της αρκουδάκι:

«Η Αννυ έρχεται συνέχεια στα όνειρα μου. Ειδικά από τη στιγμή που έμαθα την ημερομηνία της δίκης, που είναι λίγες μέρες μετά τα γενέθλια της, την 1η Σεπτεμβρίου, που θα έκλεινε η Αννυ μου τα 5 της χρόνια, τη βλέπω συνέχεια. Είναι εκεί και μου χαμογελάει».

Όσο για το αν γνώριζε ότι ο σύζυγος της ήταν χρήστης ναρκωτικών, η ίδια απαντάει: «Και βέβαια γνώριζα ότι ο Σάββας έπαιρνε ναρκωτικά, δεν τον είδα όμως ποτέ να είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ούτε στο πιο κακό μου όνειρο ότι ήταν δυνατό να κάνει κακό στο παιδί. Στο κάτω κάτω ήταν και παιδί του».

Όταν μάθατε ότι το παιδί δεν έχει χαθεί, αλλά έχει δολοφονηθεί από τον ίδιο του τον πατέρα, πώς αντιδράσατε;
«Δεν μπορούσα να το χωνέψω όταν μου είπε η Αστυνομία ότι ο Σάββας έκανε κακό στο παιδί. Μαζί σαν ζευγάρι μπορεί να τσακωνόμασταν, αλλά το παιδί δεν το είχε πειράξει ποτέ. Έχω μάθει ότι δύο μέρες πριν γίνει το κακό, είχε πάει βόλτα σε ένα πάρκο που είναι κοντά στο σπίτι μας»

Είχε πέσει στην αντίληψη σας ότι μπορεί να κακοποιεί σεξουαλικά ή με άλλο τρόπο το παιδί;
«Δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ. Ούτε και τη δολοφονία μπορούσα να διανοηθώ…»

Έχουν ακουστεί πολλά για εσάς, ακόμη και ότι κάνατε χρήση ναρκωτικών. Τι απαντάτε;

«Εγώ δεν έκανα χρήση σκληρών ναρκωτικών. Αμέσως μόλις ήρθα στη φυλακή μου έκαναν εξετάσεις και δεν μου βρήκαν τίποτα. Έχω ζητήσει και έχω πάρει και χαρτί που δείχνει ότι ήμουν καθαρή όταν με εξέτασαν»

Ποιες είναι οι σχέσεις σας σήμερα μαζί του;
«Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως όταν ήμασταν ακόμη στην Ασφάλεια, μου φώναζε ότι αυτός δεν είχε κάνει κακό στο παιδί, αλλά εγώ δεν του απάντησα ποτέ», λέει η ίδια μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Freddo.

gossip-tv.gr

Close