Μπεσυ Μαλφα, η αγάπη για την οικογενεια της  και η εξομολόγηση για το χαμό της μητερας της και για τις σκέψεις αυτοκτονιας

Μια πολύ ευτυχισμένη και δεμένη οικογένεια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 1997 κι έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Τις δίδυμες Όλγα και Νικολίτσα που είναι 22 ετών και πηγαίνουν στο Λύκειο και τον Γιάγγο που είναι 14 ετών.

Σε παλιοτερη κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικο people μεταξύ άλλων είχαν πει

Μπεσυ Μαλφα, η αγάπη για την οικογενεια της και η εξομολόγηση για το χαμό της μητερας της και για τις σκέψεις αυτοκτονιας

Πάμε λίγο και στην οικογενειακή καθημερινότητα. Οι κόρες σας έχουν μεγαλώσει, φαντάζομαι πως το άγχος είναι τώρα για το μικρό σας γιο.

Γ.Σ. Δεν έχει σημασία που μεγάλωσαν, δεν τελειώνει το άγχος.

Σας αγχώνει η επαγγελματική αποκατάσταση των κοριτσιών;

Γ.Σ. Ναι. Με τα παιδιά δεν τελειώνει το άγχος ποτέ.

Μ.Μ. Το δικό μου άγχος είναι αν διαθέτουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Νομίζω πως το έχουν. Θέλω να είμαι σίγουρη πως τους έχουμε δώσει τις βάσεις να αντέχουν.

Πώς μπορούν οι γονείς να οπλίζουν με θάρρος τα παιδιά τους;

Δέιτε ακόμη Βασίλης Λιάτσος – Ελένη Καρποντίνη: Βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους στην Τήνο! (εικόνα)

Μ.Μ. Εγώ αντέχω ακόμη και θέλω να πω για τους δικούς μου γονείς πως έπαιζε μεγάλο ρόλο ότι υπήρχε μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Μου έδιναν συνεχώς αυτοπεποίθηση. Με στήριζαν, μου έλεγαν «Μπορείς, μπορείς!». Και για πράγματα όπως η ακμή στην εφηβεία, για την οποία αισθανόμουν άσχημα, εκείνοι ήταν εκεί για να με παροτρύνουν, να με κάνουν να αισθάνομαι καλά. Θεωρώ πως αυτά πρέπει να τα λέμε στα παιδιά μας, να τα στηρίζουμε. Δεν θα πρέπει να τα γεμίζουμε με τα δικά μας άγχη.

Γ.Σ. Εγώ δεν είμαι των συμβουλών και της νουθεσίας. Θεωρώ πως οι επιλογές των γονιών είναι που δίνουν το παράδειγμα στα παιδιά. Πολύ πιο εύκολα θα μετρήσει πάνω τους το πώς θα διαχειριστείς μια κρίσιμη κατάσταση παρά οι συμβουλές που θα δώσεις. Οπότε, γίνεσαι πρότυπο.

Μπέσυ, είσαι η κλασική Ελληνίδα μαμά;

Μπεσυ Μαλφα, η αγάπη για την οικογενεια της και η εξομολόγηση για το χαμό της μητερας της και για τις σκέψεις αυτοκτονιας

Γ.Σ. Φυσικά και είναι! Μαγειρεύει τρία τέσσερα φαγητά, βάζει σεμεδάκια παντού!

Μ.Μ. Ναι, τα αγαπώ! Τα έχει κεντήσει η μαμά μου, δεν μπορεί να μην υπάρχουν στο σπίτι σεμεδάκια.

Γ.Σ. Μόνο στην plasma δεν έχει βάλει.

M.M. Ακόμη…

Γ.Σ. Έχει τα λουλουδάκια της, τις γλαστρούλες της…

Πώς γνωριστήκατε;

Δείτε ακόμη Οι τελευταίες 4 λέξεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ ψυχορραγούσε, μετά το τροχαίο στο Παρίσι

Γ.Σ. Σε ένα σίριαλ της ΕΤ1, το 1994. Μου γυάλισε λίγο, υπήρξε μια έλξη. Στην αρχή την είχα παρεξηγήσει λίγο, μου είχε φανεί σνομπ.

Μ.Μ. Ήμασταν φίλοι κι εγώ επιδίωκα να κάνω παρέα μαζί του. Θαύμαζα όλους τους ηθοποιούς που είχαν παίξει σε ταινίες του Αγγελόπουλου. Συζητούσαμε, κάναμε παρέα. Τον λάτρευα ως ηθοποιό, μέχρι που μου την έπεσε. (γέλια) Μου είπε να πάω να δω τα βιβλία του, αφού έχει όντως τεράστια συλλογή.

Άρα το φλερτ σας ήταν σαν ένα μακρόσυρτο αγγελοπουλικό πλάνο…

Μ.Μ. Ναι, κράτησε καιρό. Αλλά όντως τώρα το σπίτι μας είναι μια τεράστια βιβλιοθήκη. Έχει βιβλία παντού.

Μπεσυ Μαλφα, η αγάπη για την οικογενεια της και η εξομολόγηση για το χαμό της μητερας της και για τις σκέψεις αυτοκτονιας

Η Μπέσυ Μαλφα είχε στιγματιστει απο το θάνατο της μητέρας της

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην Real News η Μπέσυ Μάλφα  ειχε εξομολογηθεί ότι μετά το χαμό της μητέρας της σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Πληγώθηκα και πόνεσα από το χαμό της-πονάω τρομερά ακόμα. Κλείστηκα στον εαυτό μου, ένιωθα πως δεν μπορώ να αντέξω αυτήν την τόσο μεγάλη απώλεια της γυναίκας στην οποία οφείλω όσα είμαι σήμερα. Έπιασα πάτο, είχα την αίσθηση ότι δεν θα τα βγάλω πέρα και δεν σου κρύβω πως πέρασε από το μυαλό μου να βάλω τέλος στη ζωή μου» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

«Είναι τόσο βάρος που χάνεσαι σε κακές σκέψεις. Βρήκα τη δύναμη και προχώρησα με τη βοήθεια του άντρα μου, των παιδιών μου, όλοι όσοι μου κράτησαν ζεστά το χέρι. Έμεινα όρθια για αυτούς. Μου λείπει τόσο πολύ η μαμά μου. Μου λείπει πολύ…» πρόσθεσε.

Μάλιστα, όπως είπε, λίγες ώρες μετά το θάνατό της, ανέβηκε στη σκηνή.

«Είχαμε παραστάσεις στο “Σώσε με”. Το απόγευμα έφυγε και λίγη ώρα μετά ήμουν στη σκηνή του “Zίνα” παίζοντας κωμωδία. Είχα πλάι μου τους καλούς συνάδελφους και στην πλατεία ήταν ο αδελφός μου και φίλοι…» δήλωσε.

 

Close