Νέα επίθεση των ΡΟΜΑ στη γέφυρα του τρόμου. Διέκοψαν την κυκλοφορία για μισή ώρα- Τραυματίστηκε ο οδηγός

Μία ακόμη επίθεση από ΡΟΜΑ σε διερχόμενους οδηγούς, πραγματοποιήθηκε στη γέφυρα του τρόμου στο Πυρί της Θήβας σύμφωνα με το tvstar.gr

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 7.30 το απόγευμα. 30 περίπου ΡΟΜΑ πέταξαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα από τη γέφυρα του τρόμου προκαλώντας υλικές ζημιές σε δύο συνολικά οχήματα.

Το πρώτο όχημα δέχθηκε πέτρα στο παρμπρίζ. Ο οδηγός χωρίς να αιφνιδιαστεί κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα και να ξεφύγει από την επιδρομή των ΡΟΜΑ που ακολούθησε.

Δείτε επίσης 11+1 κόλπα που θα αλλάξουν τον τρόπο που φτιάχνετε τα νύχια σας. Το 3ο θα σας λύσει τα χέρια!

Το δεύτερο όχημα δέχθηκε επίσης βροχή από πέτρες με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί ελαφρά από το σπασμένο της πόρτας του και τελικά να ακινητοποιήσει το όχημα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται πάντα στο σημείο κατάφεραν έγκαιρα να αντιληφθούν τη νέα επίθεση, να κατευθυνθούν προς τη γέφυρα και το ακινητοποιημένο επιβατικό και κυριολεκτικά να φυγαδεύσουν τον τραυματία οδηγό με το όχημά του.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί διέκοψαν την κυκλοφορία μέχρις ότου οι ΡΟΜΑ να εγκαταλείψουν τη γέφυρα.

Δείτε επίσης Παίρνει Ένα Κομμάτι Ψωμί Και Το Τυλίγει Στην Πατούσα Της. Tο Αποτέλεσμα; Θαυματουργό!

Αγανακτισμένοι οδηγοί αποκλεισμένοι στην επαρχιακή οδό Θήβας Λιβαδειάς, καθ όλη τη διάρκεια του συμβάντος απειλούσαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Νέα επίθεση των ΡΟΜΑ στη γέφυρα του τρόμου. Διέκοψαν την κυκλοφορία για μισή ώρα- Τραυματίστηκε ο οδηγός Νέα επίθεση των ΡΟΜΑ στη γέφυρα του τρόμου. Διέκοψαν την κυκλοφορία για μισή ώρα- Τραυματίστηκε ο οδηγός Νέα επίθεση των ΡΟΜΑ στη γέφυρα του τρόμου. Διέκοψαν την κυκλοφορία για μισή ώρα- Τραυματίστηκε ο οδηγός Νέα επίθεση των ΡΟΜΑ στη γέφυρα του τρόμου. Διέκοψαν την κυκλοφορία για μισή ώρα- Τραυματίστηκε ο οδηγός

Close