Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο μαγαζί της αδερφής της

Τραγωδία στη Λάρισα. Άντρας δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο μαγαζί της αδερφής της, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Μια γυναίκα 43 ετών πυροβολήθηκε  οχτω φορες από τον άντρα της στη Σωτηρίτσα Λάρισας. μέσα σε καφενείο που ανήκει στην αδερφή της στην Λάρισα.

Σύμφωνα με το πρώτο θέμα, ο πρόεδρος Σωτηρίτσας Βασίλης Λέτσιος η 43χρονη εδώ και 4 με 5 μήνες είχε επιστρέψει στο χωριό της προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση της αδελφής της ο οποίος μετά από περιπέτεια με την υγεία του βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης:
«Αυτός δεν ήταν εδώ ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε. Τι να πω τα έχουμε χαμένα. Η κοπέλα ήταν από το χωριό και είχε παντρευτεί αυτόν από την Αθήνα και ζούσαν εκεί.

Δείτε ακόμη Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του 36χρονος αστυνομικός-Τον έψαχναν

Εδώ και λίγους μήνες όμως επειδή η αδελφής της ήταν βαριά άρρωστος είχε έρθει στη Σωτηρίτσα και βοηθούσε στην ταβέρνα της. Τώρα τι προβλήματα είχαν μεταξύ τους κανένας μας δεν ξέρει. Αυτό που έμαθα είναι πως ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε μέσα στο μαγαζί της αδελφής της. Η κοπέλα ήταν 43ετών εκείνος μεγαλύτερος της. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι γιατί τα παιδιά τους είναι κοντά στα 20. Η κοπέλα πρέπει να ήταν εδώ τουλάχιστον 4 με 5 μήνες».

οι πρώτες φωτογραφίες

Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο μαγαζί της αδερφής της Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο μαγαζί της αδερφής της Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο μαγαζί της αδερφής της

Δείτε ακόμη Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός

φωτογραφίες απο larissanet.gr

Close