Προσοχή: Απατεώνες προσποιούνται στελέχη του ΕΟΔΥ κι επιχειρούν να μπουν σε σπίτια

Φρίκη στην Νέα Σμύρνη:  47χρονος πατέρας κακοποιούσε την 10χρονη κόρη του.

Ένας 47χρονος κακοποίησε σ@ξουαλικά την 10χρονη κòρη του στη Νέα Σμύρνη. Βρέθηκε με μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της και εγκαύματα στα χέρια της. Η καταγγελία επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστή.

Ένας 47χρονος Ρουμάνος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Νέα Σμύρνη-Κακοποίηση

Δείτε ακόμη Πάτρα: Εντολή να ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έγινε σχετική καταγγελία για τον αλλοδαπό στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, από πρόσωπο του περιβάλλοντός του, το οποίο γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε στο παιδί.

Την υπόθεση ανέλαβε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι εξειδικευμένο σε ανάλογες υποθέσεις και ακολούθησε η σύλληψη του Ρουμάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, το παιδί ανέφερε στους αστυνομικούς τα όσα του έκανε ο 47χρονος, ενώ έχει επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστή η σεξουαλική κακοποίησή της. Ο πατέρας από την πλευρά του αρνείται την κατηγορία και αποδέχεται μόνο ότι χτύπαγε τη μικρή.

Νέα Σμύρνη-Κακοποίηση

Δείτε ακόμη Πάτρα  Μάνος Δασκαλάκης : Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία, θέλω μισή ώρα στο κελί της

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μητέρα έχει εγκαταλείψει τη 10χρονη κòρη της και τον σύζυγό της. Το παιδί διαβιούσε στο ίδιο σπίτι με τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τα αρρωστημένα σ@ξουαλικά πάθη του στην ανήλικη και την τιμωρούσε με ξυλοδαρμό και με κάψιμο των χεριών στο «μάτι» της ηλεκτρικής κουζίνας, οπότε η κόρη του αντιστέκονταν.

Η Σοφία Βαγενά, Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε πως ενώ η κακοποίηση του κòριτσιού ήταν εμφανής κανείς έως τώρα από το περιβάλλον της δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία.

Νέα Σμύρνη-Κακοποίηση

Δείτε ακόμη Πάτρα Ρουλά Πισπιρίγκου: Καταγγελία φωτιά Σκεφτόταν να αρρωστήσει το παιδί για να γυρίσει ο Μάνος

Σύμφωνα με το news247, η ίδια επέρριψε ευθύνες και στους εργαζομένους του σχολείου που δεν είχαν επέμβει προκειμένου να βοηθήσουν το κορίτσι. “Να μην έχουμε παιδιά φαντάσματα” τόνισε μεταξύ άλλων υπενθυμίζοντας την περίπτωση δολοφονίας του μικρού Αντρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close