Πάτρα –  Μάνος Δασκαλάκης : Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία, θέλω μισή ώρα στο κελί της

Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: Τα λόγια του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα –  Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία, θέλω μισή ώρα στο κελί της 

Κόβει την ανάσα το τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής 8 Απριλίου, και θα υπάρχει συνέντευξη με τον πατέρα των τριών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη.

Στο τρέιλερ δείχνει απόσπασμα από την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, μέσα από τα λόγια του οποίου φαίνεται πως όχι μόνο είναι κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά θέλει να πάρει και εκδίκηση για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Δείτε επίσης : Πάτρα Ρουλά Πισπιρίγκου: Καταγγελία φωτιά  Σκεφτόταν να αρρωστήσει το παιδί για να γυρίσει ο Μάνος

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και φανερώνει πως πλέον το ρήγμα στη σχέση του πρώην ζευγαριού είναι τεράστιο αφού και αυτός έθεσε εαυτόν απέναντι από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στη συνέχεια του τρέιλερ υπάρχει ένας ακόμα διάλογος ανάμεσα σε Νικολούλη και Δασκαλάκη σύμφωνα με το neakriti.gr που προφανώς αφορά κάποιο όνειρο που είδε ο πατέρας και το οποίο το ανέφερε στη διάρκεια της συνέντευξης. Ακούγεται, λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη να τον ρωτάει «σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα» και τον πατέρα να απαντάει «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα».

Η δημοσιογράφος επανέρχεται και ρωτάει «για ποιο πράγμα» με τον πατέρα της 9χρονης να απαντάει «για τη δικαίωση!».

Δείτε επίσης : Πάτρα : Συγκρατούμενη της Πισπιρίγκου – Άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει

 

 

 

 

 

Close