Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης λεχώνας που εμπλέκεται σε κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών

Συγκλόνισε το Πανελλήνιο η υπόθεση που αφορά μία 19χρονη λεχώνα, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha όχι μόνο εμπλέκεται σε κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών, αλλά το αγοράκι που μόλις γέννησε το προόριζε για παράνομη υιοθεσία.

Δείτε επίσης Σε διαθεσιμότητα νηπιαγωγός που υποχρέωνε παιδάκι να ψέλνει, να κάνει το σταυρό του και να φιλά τη φωτογραφία παλιού προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ

Η μητέρα κάθε χρόνο γεννά από ένα παιδί και χάνονται τα ίχνη τους
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha η 19 ετών μητέρα γέννησε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους δύο κιλών και 600 γραμμαρίων. Η γυναίκα είχε μαζί της την ταυτότητα μιας άλλης γυναίκας και όταν το προσωπικό της κλινικής διαπίστωσε την απάτη, ειδοποίησε τις Αρχές.

  1. Το πρώτο σημαντικό στοιχείο, είναι πως με βάση την ομολογία της, μάλιστα, η ταυτότητα άνηκε στην γυναίκα με την οποία είχε συμφωνήσει για την… αγορά του βρέφους!
  2. Σημαντικό στοιχείο δεύτερο: Το παιδί αυτό, ήταν το τέταρτο (!) παιδί που φέρνει στον κόσμο η γυναίκα. Από το 2015 κι έπειτα γεννά ένα παιδί τον χρόνο. Παρόλα αυτά είναι ανύπαντρη, συνεπώς οι Αρχές πλέον προσπαθούν να διαπιστώσουν πού βρίσκονται τα υπόλοιπα τρία παιδιά. Είναι μαζί της, ή πωλήθηκαν κι αυτά;
  3. Σημαντικό στοιχείο τρίτο: Η γυναίκα στην οποία ανήκει η ταυτότητα με την οποία θα γινόταν… η αγορά, αναζητείται εδώ και δέκα ημέρες, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί. Πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να είναι μέλος στο κύκλωμα και η ταυτότητά της να «ανακυκλώνεται» σε τέτοιες ανατριχιαστικές αγοραπωλησίες.

Δείτε επίσης Άθλιες συνθήκες στις σχολικές τουαλέτες- Αγώνα κάνουν οι δάσκαλοι για την επίλυση του ζητήματος

Photo via iEfimerida

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

 

Close