Νεκρή 10χρονη μετά από challenge του TikTok (βίντεο)

Νεκρή 10χρονη μετά από challenge του TikTok

Η αλήθεια είναι πως στις μέρες μας το διαδίκτυο μπορεί να μας δώσει αρκετές πληροφορίες για τα πάντα τόσο στους ενήλικες ,όσο και στους ανήλικους. Αυτό που έγινε όμως με ένα μόλις 10 χρόνων παιδί είναι τραγικό.

Δείτε επίσης :Επικίνδυνο challenge στο TikTok: Έφηβοι βάζουν χλωρίνη στα μάτια για να αλλάξουν το χρώμα τους!

Η 10χρονη Αντονέλλα Σικόμερο, από το Παλέρμο της Σικελίας βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού  της ,από την πιο μικρής ηλικίας αδελφή της με περασμένη από τον λαιμό της τη ζώνη από το μπουρνούζι. Λίγα λεπτά πριν προσπάθησε να καταφέρει να κάνει  κάτι πολύ επικίνδυνο από το ΤΙΚ ΤΟΚ. Επιχείρησε λοιπόν να κάνει το λεγόμενο  Blackout κάτι  άκρως επικίνδυνο αφού αυτή η πρόκληση καλεί τον κάθε χρήστη να  βιώσει για λίγο τον θάνατο, την έλλειψη οξυγόνου χάνοντας τις αισθήσεις και να ξαναεπανέλθουν.

Αυτό όμως δεν έγινε και για την 10χρονη Αντονέλλα Σικόμερο. Το μκρό κòριτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρδιακή ανακοπή από έλλειψη οξυγόνου. Η προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν στάθηκε άκαρπη αφού η 10χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Οι γονείς της πήραν την απόφαση να την αποσυνδέσουν και να χαρίσουν τα όργανα του παιδιού τους  και να δώσουν έτσι ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Η αστυνομία του Παλέρμο κάνει έρευνα για το περιστατικό και εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο. Η πολύ επικίνδυνη αυτή δοκιμασία καταλήγει σε αυτοχειρία την ώρα που το Tik tok εκφράζει την λύπη του  και δεν αποδέχεται καμία ευθηνή. Ο χαμός της Αντονέλλα και η φοβούμενη εξάπλωση του  Blackout Challenge έχει προκαλέσει αντιδράσεις από γονείς  και τα διεθνή μέσα κρούουν κουδούνι κίνδυνου και καλούν τον κόσμο να αναφέρει ανάλογο περιεχόμενο που θα εμφανιστεί στις οθόνες τους .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close