Νικολέττα Καρρά: Το ποστ στο instagram για το χωρισμό της που μας ράγισε τη καρδιά

∴Μπορεί τα δημοσιεύματα να μιλούσαν για μια απλή διάσταση, ωστόσο φαίνεται πως ο χωρισμός ανάμεσα στην Νικολέττα Καρρά και τον Φώτο Πιττάτζη είναι πλέον οριστικός.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αποφάσισε να χωρίσει ύστερα από επτά χρόνια γάμου, καθώς δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει την κρίση στη σχέση του. Η γοητευτική ηθοποιός, η οποία έχει επιλέξει να μη μιλά για τη νέα αυτή τροπή στην προσωπική της ζωή, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή μια φωτογραφία που βρήκε από την ημέρα του γάμου της.

Δείτε ακομα Χαριστούλα Καριώτη: Στα 60 της γέννησε δίδυμα. 83 ετών σήμερα χαίρετε τη ζωή μαζί τους (εικόνες)

Η Νικολέττα Καρρά δήλωσε πως η αγάπη τελικά δεν αρκεί για να παραμείνει ένα ζευγάρι μαζί, υποδηλώνοντας ουσιαστικά τον οριστικό της χωρισμό από τον σύζυγό της… «Και ξαφνικά στο σπίτι της κουμπάρας μου στη Θεσσαλονίκη πέφτω πάνω σε αυτή τη φωτογραφία που την είχε κορνιζαρισμένη και κρεμασμένη.. να μια φωτογραφία που έχει βγει καλό το αριστερό μου προφίλ..! Προφανώς και δεν ήταν αυτή η πρώτη μου σκέψη , όμως ήμουν τόσο λαμπερή κι ευτυχισμένη εκείνη τη μέρα που δεν υπήρχαν κακές γωνίες και προφίλ. Όλα τελικά από την ψυχή μας ξεκινάνε…

Δείτε τη συνεχεία της συγκινητικής της ανάρτησης με ένα κλικ εδω

Δείτε όλα τα νέα με ένα κλικ εδώ

Close