Νίκος Γαλανός: Ο 73χρονος ηθοποιός παντρεύεται την 43χρονη καλλονή σύντροφο του (εικόνες)

Ο Νίκος Γαλανός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί η γυναίκα του να είναι μικρότερη κατά τριάντα χρόνια, όμως, αυτό δεν ήταν εμπόδιο
για να παντρευτούν. Ο ηθοποιός έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους κατά το παρελθόν. Επίσης, είχε κάνει αρραβώνα, με την Κάτια Δανδουλάκη, ενώ δεν έβλεπε με καλό μάτι, το γάμο.

Νίκος Γαλανός: «Δεν μου πάει, ο γάμος»

«Έχω παντρευτεί δύο φορές κι έχω χωρίσει. Ο γάμος δεν μου πάει καθόλου. Δεν μου έχει λείψει να έχω ένα παιδί. Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να σκέφτεται «να είχα οικογένεια και να μεγαλώνω παιδιά. Πάντα μου άρεσε να ήμουν ελεύθερος κι έτσι να λειτουργώ, όπως μου έρχεται, χωρίς υποχρεώσεις».

 

Η Έλενα Σαγανά είναι απόλυτα ευτυχισμένη, με τον Νίκο Γαλανό. Μάλιστα, ο ηθοποιός γοητεύτηκε και από τη δυναμικότητά της. Η καλλονή ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων πολυτελών καινούριων οχημάτων.

Η ίδια μέσα από το ανδροκρατούμενο επάγγελμά της δείχνει πείσμα και αποφασιστικότητα. Δηλαδή, στοιχεία που δεν αφή­νουν ασυγκίνητο τον 73χρονο ηθοποιό. Έπειτα, από πέντε χρόνια σχέσης αντάλλαξαν όρκους αγάπης.

Δείτε φωτογραφίες με το σύζυγο του με ένα κλικ εδώ

Close