Νίκος Κοκλώνης: Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής του Open (vid)

Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος κατέρρευσε στο γύρισμα της εκπομπής «It’s Show Time» και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι συνέβη με την υγεία του και πόσο σοβαρά είναι;

Ο παρουσιαστής του Open TV, Νίκος Κοκλώνης, σύμφωνα με το ethnos.gr, έπαθε ελαφρύ έμφραγμα λόγω υπερκόπωσης.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» ο παρουσιαστής μίλησε ζωντανά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, λέγοντας ότι τον πίεσαν να πάει νοσοκομείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Δείτε επίσης ΚΕΑ Ιουνίου 2019: Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία πληρωμής!

Νίκος Κοκλώνης: «Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει»
«Είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο και ένιωσα μια κράμπα. Σηκώθηκα και βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα και ήταν όλα μαύρα – χτύπησα τη μύτη μου και το πόδι μου – με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα, δεν ένιωθα τις δυνάμεις μου. Κοιμήθηκα, ξύπνησα, έφαγα και πήγα στο στούντιο. Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, είχα αδρεναλίνη, δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς. Με διέκοψαν κάποια στιγμή και μου είπαν ότι ήμουν με αίματα. Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει. Πάω στο νοσοκομείο μου είπαν έχει πέσει το ζάχαρό μου, ώσπου να επιστρέψω μου είπαν ότι έχω δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους. Και με έβαλαν εσπευσμένα μέσα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες, ήταν και θέμα υπερκόπωσης».

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου αν είχε κάνει εξετάσεις πρόσφατα ο 35χρονος παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης απάντησε ότι γυμνάζεται συστηματικά έχει κάνει όλες τις εξετάσεις, αλλά πιθανώς έφταιγε η υπερκόπωση λόγω πολλών εργασιακών υποχρεώσεων.

Δείτε επίσης Γνωστός ράπερ συνελήφθη για πώληση ναρκωτικών σε μαθητές και όπλα στην Καλλιθέα

Με πληροφορίες από το ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News


Close