Νίκος Πολυδερόπουλος: Ποιος ευθύνεται που έμεινε εκτός τηλεόρασης τη φετινή σεζόν

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έκανε τεράστια επιτυχία και κέρδισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μέσα από το ρόλο του σαν “Ορφέας” στη σειρά Τατουάζ του Ανδρέα Γεωργίου. Το ταλέντο του στην υποκριτική φάνηκε, και όλοι περιμέναμε τον επόμενό του ρόλο σε κάποια σειρά. Αντ’αυτού ο γνωστός ηθοποιός έμεινε εκτός τηλεοπτικής σεζόν και αυτό όχι γιατί δεν είχε προτάσεις, αλλά γιατί δεσμεύτηκε μια μία σειρά που εν τέλει ποτέ δεν τον κάλεσαν.

Μάλιστα, ενώ είχε κάνει συζητήσεις και για τις Άγριες Μέλισσες και για το Αν ήμουν πλούσιος και για το Γυναίκα χωρίς όνομα, ο ίδιος είπε όχι αναμένοντας πως ο Αντρέας Γεωργίου θα τον συμπεριλάβει στο νέο του σίριαλ που θα ξεκινούσε στις αρχές του 2020.

Μιλώντας Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Νίκος Πολυδερόπουλος εξομολογείται: “Από ό,τι άκουσα, δεν έχω μιλήσει με τον Αντρέα Γεωργίου, έχει σταματήσει το project. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό. Είχε γίνει μια συζήτηση για τις Άγριες Μέλισσες. Είχα μια πρόταση και από το Αν ήμουν πλούσιος και από το Γυναίκα χωρίς όνομα. Απλά επειδή τα είχαμε συμφωνήσει αλλιώς, τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει.

Θεωρώ όταν δίνουμε τον λόγο μας, ότι πρέπει να τον κρατάμε”.

Close