Το πρώτο μεγάλο όνομα για το «Nomads» έκλεισε και είναι αυτός που κανείς δεν περίμενε (Vid)

Πώς αντέδρασε η παίκτρια των Κροκόδειλων με την απόφαση;

Μετά από μια συναρπαστική μονομαχία ανάμεσα στον Άλεξ Καββαδία και στην Τραϊάνα Ανανία, ο Άλεξ αποδείχθηκε πιο εύστοχος και επέστρεψε στους Κροκόδειλους. Η αποχώρηση ήταν θέμα των δύο κοριτσιών, της Τραϊάνας Ανανία και της Τόνιας Σολανάκη.

Δείτε ακόμα ;Κουκλάρα: Την Ηλέκτρα χωρίς τα κοτσιδάκια δεν θα την αναγνώριζε σήμερα ούτε ο Κοντιζάς (Pics)

Μετά τα αρχικά γέλια που λίγο έλειψε να διαλύσουν το live, η ομάδα των Λεμούριων έδειξε για ακόμα μια φορά πως ρίχνουν ευθύνες στην Τόνια Σολανάκη για την ανισορροπία που υπάρχει στην ομάδα και ακολούθησε αρχικά ένα ξεκαθάρισμα της Τόνιας και της Μαριάννας που στη συνέχεια πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, απασχολώντας το σχεδόν το σύνολο της live μετάδοσης.

Τελικά ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε πως από το Nomads αποχωρεί η Τραϊάνα Ανανία, με την Τόνια Σολανάκη να παίρνει ξανά τη θέση της ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας.

Δείτε ακόμα: Υποχρεωτικά στον οικογενειακό γιατρό – Τι χάνει όποιος δεν μπει στο σύστημα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον θεσμό

«Δεν είμαι ακριβώς στεναχωρημένη γιατί πιστεύω πως ότι γίνεται, γίνεται για κάποιο καλό λόγο, είτε για το δικό μου καλό, είτε για το συνολικό καλό της ομάδας. Πέρασα δύσκολα, με πολύ ωραίες στιγμές και πολύ ωραίες επαφές, που πιστεύω ότι θα κρατήσω και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί ο κάθε άνθρωπος που με έχει δυσκολέψει στη ζωή μου μου έχει μάθει κάτι», είπε λίγο πριν χαιρετήσει όλους τους παίκτες του Nomads και αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης η Τραϊάνα Ανανία.

Close