Νύφη έδιωξε τον γαμπρό αφού τον έπιασε να την απατά και έκανε μόνη της το γλέντι

Ο γάμος ακυρώθηκε αλλά το γλέντι….γλέντι!

Συχνά ακούμε ζευγάρια να ακυρώνουν για διάφορους λόγους, τους προγραμματισμένους γάμους τους, ακόμα και λίγες ώρες πριν από την τελετή, αλλά συνήθως ακυρώνουν και το γαμήλιο γλέντι.

Δείτε ακόμα: Σοκ για νύφη που αντίκρισε την πεθερά της να κάνει κάτι… αδιανόητο με το νυφικό της!

Όχι όμως και μία παρολίγον νύφη στη Φολέγανδρο που – αφού έπιασε τον μέλλοντα σύζυγό της να την απατά – τον χώρισε λίγο πριν τον γάμο, αλλά έκανε κανονικά την γαμήλια δεξίωση, με όλους τους καλεσμένους (και από τη μεριά του γαμπρού).

Δείτε ακόμα:Έπειτα από 7 χρόνια Γάμου, στέλνει στη Γυναίκα του ΑΥΤΟ το Γράμμα Χωρισμού. Η Απάντησή της; Ανεκτίμητη!

Το περιστατικό συνέβη στην Φολέγανδρο, όπου το πρώην ζευγάρι με καταγωγή από Γερμανία και Αυστραλία επέλεξε να κάνει το γάμο του, παράλληλα τις διακοπές τους, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Περίπου 35 καλεσμένοι έφτασαν στο νησί προκειμένου να ευχηθούν και να γνωρίσουν την μαγευτική Φολέγανδρο και να ευχηθούν «βίον ανθόσπαρτον» στο ζευγάρι.

Δείτε ακομα: Νύφη έπιασε τον πατέρα της με την πεθερά της – Χαμός λίγο πριν τον γάμο

Και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα, catering, Dj, βέρες, τούρτα, μπομπονιέρες, καλεσμένοι, η νύφη ανακάλυψε τα ερωτικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο μέλλοντας σύζυγός της με την ερωμένη του. Φυσικά η γυναίκα τον χώρισε και έδιωξε και τον κουμπάρο, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που τον ακολούθησε.

Παρ’όλα αυτά, η νεαρή γυναίκα αντί να θρηνήσει για τον γάμο που ακυρώθηκε, έκανε κανονικά το γλέντι, διασκεδάζοντας με την ψυχή της μέχρι τις πρωινές ώρες σε γνωστό μαγαζί στο νησί της Φολεγάνδρου, παρουσία των συγγενών του γαμπρού δείχνοντας και οι δυο πλευρές ότι αυτός ο γάμος ότι δεν έπρεπε να γίνει πότε.

Μάλιστα οι πληροφορίες του cyclades24 αναφέρουν πως το τρικούβερτο γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους 35 καλεσμένους να ξεσαλώνουν μαζί με τη νύφη που τελικά έδειξε να μην την επηρεάζει αυτός ο χωρισμός…

Πηγή: news
Close