Ο άγνωστος γάμος του Χάρη Ρώμα για 1,5 χρόνο

«Ναι, είχα παντρευτεί. Ήμουν λίγο πάνω από τα 20″, παραδέχθηκε ο Χάρης Ρώμας, που δήλωσε ερωτευμένος και σε σχέση.

«Συνεχίζουμε να έχουμε ερωτική και προσωπική ζωή, οπότε και εκεί θέλει έναν αγώνα για να αρέσεις, άσχετα εάν είσαι χρόνια με κάποιον άνθρωπο. Εγώ έχω χρόνια μία σχέση, ναι, αλλά οπωσδήποτε πρέπει κι εκεί πάντα να παλεύεις για να είσαι θελκτικός», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται να μάθει περισσότερα».

Ο Χάρης Ρώμας δεν αρνήθηκε να σχολιάσει με λίγα λόγια το γεγονός ότι υπήρξε παντρεμένος σε πολύ νεαρή ηλικία, λέγοντας ότι ήταν πολύ μικρός και ο γάμος του κράτησε μόνο για ένα χρόνο, αναφερόμενος στην εποχή που ερωτεύθηκε τη σύντροφό του, παντρεύτηκε και εκεί στα 24 του με συνοπτικές διαδικασίες διέλυσε τον γάμο εγκαταλείποντας τη συζυγική εστία και πήρε διαζύγιο.

Σε παλαιοτερη συνεντευξη του στο mega ειχε αναφερθει ξανα στο γαμο του λεγοντας τα παρακατω

«Ο γάμος μου, ήταν κι αυτό -ίσως- μια επιπολαιότητα της ηλικίας. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτό. Έρωτας ήταν, αλλά δεν ξέρω κι εγώ… Μέσα μου ήξερα ότι δε θα πάει καλά. Δεν ήθελα ίσως να το αποδεχτώ ότι δε θα πάει καλά, για πολλούς λόγους που ένας 24χρονος άντρας πιέζεται να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Χρόνια μετά, κι αφού είχα πληγωθεί, εγκατέλειψα τη συζυγική εστία. Τη σχέση μας ουσιαστικά, την είχα εγκαταλείψει από όταν αποφάσισα να φύγω.

Και μου είπε (η πρώην σύζυγος) ποτέ δε θα σε ξαναδώ. Κάποια μέρα, 10 χρόνια μετά, μου τραβάει το παντελόνι ένα παιδάκι και λέει: «Μαμά, μαμά ο Δάγκας». Είχαν γίνει τότε «Οι Μεν και οι Δε». Γυρίζω και βλέπω ένα παιδάκι που μου τράβαγε το παντελόνι και την πρώην σύζυγο μου να κρατάει ένα άλλο μωρό στην αγκαλιά! Και μου λέει: «Τελικά, όχι μόνο σε ξαναείδα, αλλά μου επιβάλλουν και στο σπίτι να σε βλέπω».

Close