Ο «δράκος με το φλάουτο»: Κατηγορείται ότι αποπλάνησε δύο ανήλικες και καταδικάστηκε σε 30 έτη κάθειρξη

Δικαστήριο έγινε σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του “δράκο με το φλάουτο”, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε δύο ανήλικα κορίτσια πριν από περίπου δύο χρόνια, και που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης. Αυτή τη φορά δεν παρουσιάστηκε στην δικαστική αίθουσα, ούτε επίσης και οι οικογένεια του δεύτερου θύματος, καθότι μένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Crohn: «Εχω πρηξίματα, πόνους» (vid)

Την ακροαματική διαδικασία άνοιξε η μητέρα του πρώτου θύματος του καθηγητή, εξηγώντας στο δικαστήριο πως το παιδί έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα. «Το παιδί μου την παιδική του ηλικία την έχασε, φοβάται μόνη της, θέλει να κοιμάται με τον αδελφό της, είναι πολύ επιφυλακτική με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας» είπε η μητέρα της 11χρονης σήμερα κοπέλας.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, το παιδί της έκανε μήνες να μιλήσει και αρχικά προσπαθούσε με δικαιολογίες να αποφύγει το μάθημα. Όταν η ίδια έμαθε ότι υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία σε βάρος του καθηγητή, πίεσε το παιδί να μιλήσει. «Στην αστυνομία το παιδί μου μίλησε, τους είπε για θωπείες, ενστερνίζομαι απόλυτα την κατάθεσή της, είδα η ίδια διαφορετική συμπεριφορά του παιδιού μου», ανέφερε η μητέρα, ενώ ο πατέρας της μικρής συμπλήρωσε: «Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι τα 59 του χρόνια δεν είχε κάνει τίποτα σε κανένα παιδάκι και μετά τα 60 αποφάσισε να κάνει αυτά τα πράγματα».

Ο πατέρας του τότε 8χρονου κοριτσιού υποστήριξε ότι η κόρη του ντρεπόταν να πει στον πατέρα της τι ακριβώς της έχει συμβεί. «Με πήρε στο γραφείο ένας ανώτερος αξιωματικός και μου είπε τι κατέθεσε η κόρη μου. Μου είπε ότι ο κατηγορούμενος τη χάιδευε μέσα και έξω από τα ρούχα της σε επίμαχα σημεία και ότι στον υπολογιστή του υπήρχαν φωτογραφίες της» ανέφερε, λέγοντας πως «δεν είναι γρίπη αυτό το πράγμα να φύγει με ντεπόν», εξηγώντας την ψυχική κατάσταση της υγείας του παιδιού του.

Δείτε επίσης Η Σάσα Μπάστα ντύθηκε νύφη και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Σημειώνεται ότι κατηγορούμενος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Close