Ο λόγος που η Kate Middleton δεν βάφει ποτέ τα νύχια της

Τι εμποδίζει την Kate Middleton να βάψει τα νύχια της;

Η Kate Middleton από την ώρα που μας συστήθηκε ως σύντροφος του πρίγκιπα William κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα fashion & beauty icon.

Πάντα κομψή και χωρίς να κάνει ποτέ στιλιστικές υπερβολές, έχει καταφέρει να κεντρίζει το ενδιαφέρον τόσο με τον τρόπο που ντύνεται όσο και με το μακιγιάζ ή τα πάντα λαμπερά και υγιή μαλλιά της.Ωστόσο, ποτέ δεν έχεις δει την όμορφη Kate Middelton με βαμμένα νύχια και κυρίως με έντονο χρώμα. Μπορεί να έχει πάντα ένα περιποιημένο μανικιούρ, ωστόσο πάντα τα νύχια της είναι άβαφα και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Σύμφωνα με τους ενδυματολογικούς κανόνες του παλατιού, επιτρέπονται μόνο τα νύχια που φαίνονται φυσικά. Γι’ αυτό και η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει μόνο το Ballet Slippers της essie από το 1989, το οποίο έχει μία διάφανη και πολύ ελαφριά απόχρωση του ροζ.

Η Kate Middleton, καθώς φαίνεται, τηρεί πιστά τους κανονισμούς του παλατιού. Ακόμα και την ημέρα του γάμου της, επέλεξε ένα πολύ απαλό χρώμα για το μανικιούρ, που προήλθε από τον συνδυασμό 2 διαφορετικών, απαλών και διάφανων αποχρώσεων.

Πέρσι, σε επίσκεψη στην Ινδία με το σύζυγό της, πρίγκιπα William, απέτισαν φόρο τιμής στο χώρο δολοφονίας του Γκάντι στο Νέο Δελχί και έβγαλαν τα παπούτσια τους. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, το πεντικιούρ της Kate ήταν αυτό που σχολιάστηκε, προκαλώντας αμφιλεγόμενα σχόλια στον τύπο, αφού και πάλι τα νύχια της ήταν άβαφα.

 

Πηγή: ladylike
Close