Πάτρα: Τέλος στην σχέση τους έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε διαζύγιο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου- Πως απάντησε η ίδια

Αίτηση διαζυγίου στην Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης μέσω του Πατρινού δικηγόρου του, Δημήτρη Καράμπελα, με την υπόθεση των ίδιων και των παιδιών τους να μην έχει κλείσει ακόμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Pelop.gr μετά από μήνες αναμονής, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως εξασφάλισε τα χρήματα που απαιτούνται, μιας και υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 2/1 έως 8/1/2022

Μάλιστα, στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου, επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του. Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

 

 

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως προχωρά σε νέα επίθεση κατά των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ, καθώς θεωρούν πραγματοποιούν “επιθέσεις” κατά του δικηγόρου της κατηγορούμενης, Αλέξη Κούγια, ενώ αρκετές φορές παραπλάνησαν μέχρι και την ίδια.

Ο λόγος για τον Όθωνα Παπαδόπουλο, που είχε εξηγήσει πως θα κινηθεί νομικά ενάντια στον συνήγορο της 34χρονης, τον Απόστολο Λύτρα και την Ζήνα Κουτσελίνη, σε μερικούς από τους οποίους είχε ήδη πραγματοποιήσει ασφαλιστικά μέτρα στο πρόσφατο παρελθόν. Έτσι, λοιπόν, τα οικεία πρόσωπα της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, προχώρησαν σε μία ανακοίνωση.

 

 

Σύμφωνα με την οικογένεια, μάλιστα, η Ζήνα Κουτσελίνη τους εκβίασε για να επιλέξουν τον Λύτρα ως δικηγόρο και στη συνέχεια τον Ιωάννου και τον Παπαδόπουλο προκειμένου να σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

Close