Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα, και φυσικά κανείς δεν περίμενε μία τέτοια κατάληξη του γάμου τους αφού ήταν από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να χώρισαν, παραμένουν όμως μία πολύ δεμένη και όμορφη οικογένεια για τα παιδιά τους. Και μπορεί να είχε αναφερθεί κάποιες φορές στον χωρισμό της η Σίσσυ μέσα από το κανάλι της, ο Θοδωρής ωστόσο, μίλησε τώρα για πρώτη φορά για την πρώην γυναίκα του και το πως αποφάσισαν να διαχειριστούν την δύσκολη αυτή κατάσταση.

Η Σίσσυ είχε αναφερθεί στον χωρισμό της μέσα από το κανάλι της στο You Tube και ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά από καιρό μίλησε για αυτή τους την απόφαση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλώντας στον Χάρη Λεμπιδάκη είπε: «Θεωρώ ότι σε αυτή τη διαδικασία είναι καλό να βάλεις κάποια πράγματα παραπάνω από εσένα και σε πρώτη φάση τα παιδιά, όταν έχεις παιδιά, όπως εμείς. Εμείς σαν άνθρωποι θέλουμε να αποφεύγουμε το ξεκατίνιασμα και δεν είμαστε αυτού του τύπου… Αυτή ήταν η δική μου στρατηγική και αν θες η δική μας ανάγκη μέσα από αυτό…»!

Δείτε επίσης Δείτε ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας του σεισμού στην Αθήνα

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

Close