Οι ανέσεις της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο – Έκανε βόλτες με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο βουνό

– Απίστευτες αποκαλύψεις για τις ανέσεις που απολάμβανε η σύζυγος Τσοχατζόπουλου στο Δρομοκαϊτειο
– Βίκυ και Άκης πήγαιναν βόλτες στην εξοχή, συνοδεία εξωτερικών φρουρών καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι!
– Μπάνιο με ειδική άδεια και παρουσία νοσηλεύτριας κάνει πλέον η Βίκυ Σταμάτη – Στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση μεταβαίνει η σύζυγος του πρώην υπουργού – Έρχονται αποκαλύψεις;
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις ανέσεις και το ειδικό καθεστώς που απολάμβανε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη από τον Δεκέμβριο του 2013!

Όπως αποκάλυψαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα, η Βίκυ Σταμάτη έκανε ακόμη και βόλτες στο βουνό, που βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαϊτειο και μάλιστα πολλές φορές, μαζί με τον κρατούμενο σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο!

Μοιάζει απίστευτο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι όμως πραγματικότητα! Όταν ο πρώην ισχυρός άνδρας του υπ. Εθνικής Άμυνας έπαιρνε άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, όχι μόνο επισκεπτόταν την σύζυγό του, αλλά την έπαιρνε χέρι-χέρι και πήγαιναν βόλτες στην εξοχή, συνοδευόμενοι από εξωτερικούς φρουρούς!

Εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η Βίκυ Σταμάτη έβλεπε και το παιδί της, με το οποίο έπαιζε ποδόσφαιρο σε παρκάκι που βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαϊτειο.

Τις καταγγελίες έκαναν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Δρομοκαϊτειου, που βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τους εξωτερικούς φρουρούς του ιδρύματος, μετά την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη τη νύχτα της Πέμπτης.
Μάλιστα, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Γιαννακός, απευθύνει με νόημα το ερώτημα στους συναδέλφους του εξωτερικούς φρουρούς, εάν εντάσσεται στα καθήκοντά τους και αν επιτρέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας, να πηγαίνουν την κ. Σταμάτη βόλτες στο βουνό και μάλιστα κατ’ επανάληψη!
Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Ιωσήφ Σίσκας, αναφέρει από την πλευρά του ότι δεν επιτρέπεται από το νόμο να έχει ειδικούς θαλάμους κράτησης για κρατούμενους και το ίδρυμα μπορεί να παρέχει απλή θεραπεία και φιλοξενία και σε καμία περίπτωση φύλαξη.
Από την πλευρά τους, οι εξωτερικοί φρουροί επισημαίνουν πως δεν έκαναν τίποτε με δική τους πρωτοβουλία, αλλά μόνο κατόπιν σχετικών εντολών…
Οι ανέσεις της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο – Έκανε βόλτες με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο βουνό
Στο μεταξύ, μετά από την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, οι αρχές του Δρομοκαϊτειου παίρνουν ειδικά μέτρα, φυσικά εκ των υστέρων…
Όπως έγινε γνωστό, πλέον, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παίρνει άδεια ακόμη και για να κάνει μπάνιο στο δωμάτιό της! Και όταν αυτό συμβαίνει, μαζί της είναι και μία νοσηλεύτρια.
Στη ΓΑΔΑ εκτάκτως η Σταμάτη για συπληρωματική κατάθεση
Στη ΓΑΔΑ πρόκειται να μεταβεί σε λίγη ώρα η Βίκυ Σταμάτη προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, μετά από δικό της αίτημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεσή της δεν σχετίζεται με την απόδραση, αλλά με τις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Υπενθυμίζεται πως χθες, υπήρχαν πληροφορίες ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, η Βίκυ Σταμάτη θα προβεί σε αποκαλύψεις όσον αφορά στην υπόθεση για το “ξέπλυμα” μαύρου χρήματος, για την οποία και κατηγορείται.
Ανακούφιση Άκη για τον “εντοπισμό” της Βίκυς
Την ίδια ώρα, με μία αποκαλυπτική συνέντευξη, ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, Άκης Τσοχατζόπουλος, σχολιάζει “τέλος καλό όλα καλά” για τον εντοπισμό της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη κι επιμένει πως η απόδρασή της από το Δρομοκαϊτειο δεν αποτελούσε ένα οργανωμένο σχέδιο.
“Είχες ανησυχήσει;”, ρωτήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για να απαντήσει: “Μα τι είναι αυτά που λες; Είναι δυνατόν να μην είχα ανησυχήσει; Ακούς αυτές τις ανοησίες ότι ήταν ”σχεδιασμένη” απόδραση; Από ποιους και με τι κίνητρα; Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου, ότι υπήρχε σχέδιο. Ήμουν σίγουρος ότι γρήγορα θα βρισκόταν η σύζυγός μου. Το θέμα ήταν πώς θα την βρίσκαμε”.
Ο πρώην υπουργός παραδέχθηκε στην εφημερίδα ότι φοβόταν για τη ζωή της Βίκυς Σταμάτη: “Μόνο γι’ αυτό φοβόμουν. Η κοπέλα είναι άρρωστη. Εχει μεγάλο πρόβλημα, το λένε όλοι οι γιατροί του Δημοσίου, όλοι οι καθηγητάδες. Οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι εκείνοι, που επί πέντε φορές απορρίπτουν την αίτηση αποφυλάκισής της και αποφασίζουν με το “έτσι θέλω” για τη συνέχιση του δράματος, που επί τρία χρόνια περνάει η ίδια και το παιδί μας, μόνο και μόνο γιατί αμάρτησε να με παντρευτεί, να γίνει γυναίκα μου;”.

Close