αντιεμβολιαστές-γονείς-στην-Κατερίνη-

Οι αντιεμβολιαστές γονείς στην Κατερίνη: «Σατανικά τα μέτρα, είστε εγκληματίες». Σε παραλήρημα οι αντιεμβολιαστές γονείς στην Κατερίνη.

Τα σχολεία ξεκίνησαν  με μάσκες και self test προκειμένου να μείνουν τα σχολεία ανοιχτά, και τα παρατράγουδα άρχισαν με συλλήψεις γονιών και διαμαρτυρίες. Πολλοί γονείς αντέδρασαν στα νέα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό για τα σχολεία.

Μέσα στους γονείς που αντέδρασαν ήταν και αυτοί οι δύο γονείς από την Κατερίνη που μερικές μέρες πριν μάθαμε ότι απαίτησαν το παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς self test και χωρίς μάσκα. Φυσικά η είσοδος στο παιδί δεν επιτράπηκε και οι γονείς απάντησαν με ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Έβαλαν χειροπέδες σε γονείς που πήγαν παιδί χωρίς self test σε σχολείο

Τις τελευταίες ώρες το βίντεο που ανέβασαν οι δύο γονείς από την Κατερίνα οι οποίοι έστειλαν το παιδί τους στο σχολείο χωρίς μάσκα και self test απαιτώντας να περάσει μέσα, έχει γίνει viral. Στο βίντεο που ανέβασαν οι γονείς φαίνεται πως παραληρούν.

Συγκεκριμένα κάνουν λόγο για παράνομα, αντισυνταγματικά και σατανικά μέτρα και φυσικά το απόσπασμα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου ξεσηκώνοντας πολλές αντιδράσεις στο Twitter. Συγκεκριμένα ο πατέρας λέει στο βίντεο ότι:

«Καμία ΚΥΑ και κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος. Οι χειρότεροι είστε εσείς οι γονείς που φιμώσατε σήμερα τα παιδιά σας με τη μάσκα. Δικαίωμά σας είναι να βάλετε εσείς μάσκες και να κάνετε τεστ και εμβόλια στον εαυτό σας. Εγκληματίες, γι’ αυτό τα χειρότερα έρχονται, ξυπνήστε πρόβατα».

Δείτε το βίντεο:

Οι αντιδράσεις στο Twitter:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close