Οι γείτονες άκουγαν τη Νανά Καραγιάννη να φωνάζει «πονάω»

Οι γείτονες της Νανάς μίλησαν στο protothema και έκαναν λόγο για μια κοπέλα ευχάριστη και ήσυχη που αγαπούσε τη ζωή

Η Νανά Καραγιάννη μετά από πολυετή μάχη- από το 2007- που έδωσε με την νευρική ανορεξία έφυγε σήμερα από τη ζωή. Το άψυχο σώμα της, βρέθηκε από συγγενή της, στο διαμέρισμα της στην οδό Θήρας στην Κυψέλη. Ο συγγενής, ενημέρωσε την Αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της δημοσιογράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώμα της 38χρονης βρέθηκε στο κρεβάτι και δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Όμως, όλα αναμένεται να διευκρινιστούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Οι γείτονες της Νανάς μίλησαν στο protothema και έκαναν λόγο για μια κοπέλα ευχάριστη και ήσυχη που αγαπούσε τη ζωή. Όμως, όπως αποκάλυψαν υπήρχαν στιγμές που έσβηνε το γέλιο της και την έβλεπαν να δίνει τον δικό της αγώνα για να νικήσει τα προβλήματα με την υγεία της.

Όπως αποκαλύπτουν υπήρχαν μέρες που την άκουγαν να φωνάζει μέσα στο διαμέρισμα της «πονάω», αλλά η ίδια ποτέ δεν ήθελε να μοιραστεί τα προβλήματα της με την πολυκατοικία. «Ήθελε πάντα να τη βλέπουμε με το χαμόγελο» θα πουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους γείτονες της, μία εβδομάδα πριν τον άδικο χαμό της, η Νανά είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο. Γυρνώντας φαινόταν έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο. Μάλιστα, ξανακρέμασε στην εξώπορτα του διαμερίσματος της έναν λουλουδένιο σταυρό που υπεραγαπούσε για να της θυμίζει πόσο ωραία είναι η ζωή.

Σύμφωνα με την κυρία Ιωάννα που ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με τη Νανά, έδειχνε αισιόδοξη τον τελευταίο καιρό και συχνά την επισκέπτονταν συγγενείς, φίλοι αλλά και ο γιατρός της. Η ίδια είχε εξομολογηθεί στους φίλους της ότι πριν ένα χρόνο είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και τους είχε υποσχεθεί πως δεν θα ξανακάνει κάτι τέτοιο και θα κυνηγήσει επιτέλους τη ζωή της.

Δείτε τι δήλωσαν οι γείτονες της Νανάς Καραγιάννη στο protothema.gr

protothema.gr

Close