Οικογένεια Ρούλας Πισπιρίγκου : Αδίστακτοι οι Παπαδόπουλος και Λύτρας

Βολές της οικογένειας Πισπιρίγκου κατά δικηγόρων: Αδίστακτοι οι Παπαδόπουλος και Λύτρας

«Τις δύο τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι την αδίστακτη συμπεριφορά των δικηγόρων Παπαδόπουλου και Λύτρα που προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του κορυφαίου Έλληνα ποινικολόγου και δικηγόρου της κόρης και αδελφής μας Σ.Π., κου Αλέξη Κούγια, προσπαθώντας να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ δημοσίων υπαλλήλων και όχι ιδιωτών ιατροδικαστών, οι οποίοι με την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητα της κόρης και αδελφής μας» αναφέρεται σε σημερινή επιστολή της οικογένειας.

Καταγγέλλεται πως οι δύο δικηγόροι, «μόνο και μόνο για να επανέλθουν στη δημοσιότητα, κάνουν επιθέσεις στον κο Κούγια, διαδίδοντας μόνο ψέματα για το πώς ανέλαβε την υπεράσπιση της συγγενούς μας».

Γίνεται αναφορά και στον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, τον οποίο χαρακτηρίζουν «αδίστακτο ιδιώτη ιατροδικαστή».

Δείτε επίσης : Πέθανε η μικρή Ευαγγελία που νοσηλευόταν με κορονοϊό  Κατέρρευσε ο πατέρας της

Η οικογένεια, παράλληλα, αποδίδει σύμφωνα με το lifo.gr την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της κατηγορούμενης και του Μάνου Δασκαλάκη σε πλάνη. «Ο παντελώς άγνωστος μέχρι εκείνη την ημέρα Όθωνας Παπαδόπουλος μετεβλήθη σε καθημερινό συμπαρονσιαστή όλων των εκπομπών, ενώ μας διαβεβαίωνε ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, για να σταματήσει αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, χωρίς ποτέ να κάνει τίποτα και χωρίς να υποβάλει ούτε μια μήνυση, ούτε αγωγή, σε αυτούς που καθημερινά συκοφαντούσαν τη Ρούλα».

«Το χειρότερο από όσα διέπραξε εις βάρος μας ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, είναι ότι επί μήνες, εκτός του ότι μας παραπλανούσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές, μας εξαπατούσε καθημερινά διαβεβαιώνοντάς μας ότι έχει εξασφαλίσει ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους και καθηγητές πανεπιστήμιων, οι οποίοι Θα ανέτρεπαν τα όσα ισχυρίζονται ο Λέων, ο Καρακούκης και ο Καλόγρηας και γι’ αυτό του καταθέσαμε στον προσωπικό τον λογαριασμό 10.000 ευρώ, αλλά όταν αρχίσαμε να τον παραπονιόμαστε, γιατί τόσους μήνες δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας ιατροδικαστής να υπερασπιστεί τη Σ.Η.,

Δείτε επίσης : Λάρισα: Άνδρας ήθελε να αυτοπυρποληθεί γιατι δεν τον αφήνουν να δει το παιδί του

μας απαντούσε, όπως αποδεικνύεται, ψέματα, ότι κανείς ιατροδικαστής δεν δέχεται να την υπερασπιστεί κατ ότι τα χρήματα Θα τα έδινε σε δύο ιατροδικαστές του εξωτερικού και έναν ιατροδικαστή Κύπρου και συγκεκριμένα στον Πανίκκο Σταυριανό και σε έναν καθηγητή τον πανεπιστημίου Κρήτης τον κο Αριστείδη Τσατσακη, οι οποίοι, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Κούγιας, ουδέποτε έλαβαν χρήματα, για να συντάξουν έστω και μια απλή γνωμοδότηση, παρά το ότι είχαν την επιστημονική άποψη, την οποίαν διατηρούν και τώρα, ότι. η Σ.Π. είναι αθώα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close