Οικογενειακή τραγωδία  – Πατέρας βγήκε στο μπαλκόνι και αυτοκτόνησε!

Η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει την Κεφαλονιά, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (08-04-2019) στο Ληξούρι. Ένας 50χρονος βγήκε από το δωμάτιό του στο μπαλκόνι του σπιτιού, κοντά στο ποτάμι και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία ο αυτόχειρας, αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του, ωστόσο φαίνεται ότι δεν χτυπήθηκε θανάσιμα και βγήκε στο μπαλκόνι για να ολοκληρώσει αυτό που είχε σχεδιάσει.

Δείτε επίσης Νέα απίστευτη τραγωδία – Μητέρα τριών παιδιών βούτηξε στο κενό

Ο 50χρονος τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε ειδική φαρμακευτική αγωγή. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά, με την οικογένεια να μένει στο ίδιο σπίτι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αδελφός του θύματος πριν από δύο περίπου χρόνια είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας με το αυτοκίνητό του από τα βράχια του Σκαβδολίτη στη θάλασσα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι υπήρχε ιστορικό με σοβαρά ψυχιατρικά θέματα στην οικογένεια.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ η σορός του θύματος θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα.

Δείτε επίσης Τα μη λαμπερά παιδιά -Ένα άρθρο αφιερωμένο στους αθέατους μαθητές της τάξης

Κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται συγκλονισμένοι και προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένεια του αυτόχειρα, που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Close