Έλληνας καταζητούμενος επί 31 χρόνια για φόνο στη Γερμανία βρέθηκε στην Αμφιλοχία επειδή αρρώστησε!

Νέες εξελίξεις έρχονται στην επιφάνεια από την οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα. Ένας 15χρονος νεαρός σκοτώθηκε από αεροβόλο όπλο στο σπίτι του.

Μέσα στο σπίτι όπως είναι ήδη γνωστό βρίσκονταν και τα 2 από τα εφτά αδέρφια του. Ένας 17χρονος νεαρός και ένα τρίχρονο αγοράκι.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καραϊβάζης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, τα παιδιά δεν είχαν καταλάβει ότι το όπλο ήταν οπλισμένο. Φαίνεται πως την σκανδάλη την πάτησε το τρίχρονο αγοράκι.

Το βλήμα διαπέρασε τον οφθαλμό του 15χρονου και σφηνώθηκε στον εγκέφαλό του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με τον βαλλιστικό εμπειρογνώμονα, Γιώργο Ραυτογιάννη, η τραγωδία αυτή συμβαίνει μία στο τρισεκατομμύριο. Σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν καταγραφεί 10 – 15 θάνατοι από αεροβόλο όπλο, κυρίως παιδιά.

Αν ο 15χρονος είχε χτυπήσει σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός του, τότε θα είχε απλά τραυματιστεί ελαφρά. Ο κ. Ραυτογιάννης επεσήμανε πως το βλήμα ενός αεροβόλου όπλου δεν μπορεί να διαπεράσει τον οφθαλμό και ως εκ τούτου, ο ίδιος εκτιμά πως το βλήμα τον βρήκε στο σημείο μεταξύ του οφθαλμού και του οστού του ματιού. Το διαπέρασε και γι’ αυτό συνέβη το δυστύχημα. Αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και από το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Στο ερώτημα αν ένα τρίχρονο παιδί μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη ενός αεροβόλου, ο κ. Ραυτογιάννης απάντησε πως αν το όπλο ήταν οπλισμένο, το μικρό παιδάκι αρκούσε να ακουμπήσει ελαφρά τη σκανδάλη για να πυροβολήσει.

Ολόκληρο το χωριό στα Τρίκαλα έχει βυθιστεί στο πένθος για τον νεαρό Αλέξανδρο που ξεχώριζε για την καλοσύνη του και την ευγένειά του. Η οικογένειά του δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε έτσι άδικα το παιδί τους.

Οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται.

Close