Όλη η ιστορία πίσω από την αυτοκτονία του 14χρονου παιδιού

Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε όχι μόνο την Κύπρο, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Η αυτοκτονία ενός 14χρονου αγοριού άφησε αναπάντητα ερωτήματα στην οικογένεια και όσους έμαθαν για το γεγονός, και οι αρχές πάλευαν να βρουν στοιχεία για τους λόγους που προχώρησε σε μία τέτοια πράξη.

Πριν από λίγο καιρό η μητέρα του 14χρονου έφυγε από το σπίτι, εγκαταλείποντας τον σύζυγό της και τα τρία ανήλικα παιδιά της. Η φτωχή οικογένεια του μικρού χωριού της Λευκωσίας, έβγαζε τα προς το ζην της με αγροτοκτηνοτροφικές εργασίες, και σε πολλές από αυτές βοηθούσε και ο Στυλιανός, ο οποίος θα πήγαινε στην Α΄ Λυκείου.

Δείτε ακόμη «Το κτήνος της Λαμίας είναι ο πατέρας μου» Ο Άκης Δήμας σοκάρει με την αποκάλυψή του!

Ο ίδιος επιθυμούσε πολύ να πηγαίνει στο σχολείο όμως οι αυστηροί κανόνες του σπιτιού και η αυστηρότητα του πατέρα του, τον ανάγκαζαν να λείπει συχνά και να κάνει πολλές απουσίες, αφού βοηθούσε στις δουλειές της φάρμας.

Το βράδυ της Πέμπτης, όπως μεταφέρει το protothema.gr, ο πατέρας της φτωχής οικογένειας, είπε στον 14χρονο να πάει να ταΐσει τα ζώα στη φάρμα και να την καθαρίσει. Το αγόρι υπάκουσε στην εντολή του πατέρα του, όμως δεν γύρισε ποτέ πίσω.

Το επόμενο πρωί όταν ο πατέρας διαπίστωσε ότι ο μεγάλος του γιος δεν βρίσκεται στο σπίτι, έτρεξε προς την φάρμα και βρήκε το παιδί του κρεμασμένο μέσα στη φάρμα την οποία φρόντιζε.

Όταν ο αυστηρός πατέρας αντίκρισε το παιδί του έσπευσε να το οδηγήσει στο νοσοκομείο της Λευκωσίας, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Ο πατέρας έχει ένα κορίτσι, μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού και ένα αγοράκι, μαθητή της Δευτέρας Δημοτικού.

Ο 14χρονος δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του.

Close