"Τον πηγαίναμε σε ψυχιάτρους, δεν πήγαινε άλλο. Φοβόμουν για την οικογένειά μου"-Όσα είπε ο πατέρας που σκότωσε το γιο του στη Θεσσαλονίκη

Ένα τραγικό έγκλημα σημειώθηκε χθες Κυριακή 26/4 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όπου ένας 63χρονος άνδρας σκότωσε τον 32χρονο γιο του.

Τι συνέβαινε στην οικογένεια και ώθησε τον πατέρα σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη και οι μαρτυρίες των γειτόνων για τον άτυχο νεαρό.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, ο νεαρός ήταν χρήστης ναρκωτικών, και πολλές φορές προκαλούσε φασαρίες στο σπίτι , και χτυπούσε τους γονείς του.

Μία τέτοια μέρα ήταν και η χθεσινή όπου ο 32χρονος, σύμφωνα με τους γείτονες, τσακωνόταν πάλι με τη μητέρα του. Όταν το έμαθε ο πατέρας του που ήταν εκτός σπιτιού επέστρεψε αμέσως , όπου και ξέσπασε ένας άγριος καβγάς ανάμεσά τους, με τον νεαρό να τον χτυπάει στο πρόσωπο και να του επιτίθεται. Τότε ήταν που η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο πατέρας που φοβόταν για τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και ακολούθησε έξω τον γιο του, πυροβολώντας τον τουλάχιστον δύο φορές, με τη μια να τον βρίσκει στο κεφάλι ή κοντά σε αυτό, σκοτώνοντας τον.

Ο πατέρας, με αγανακτισμένο τόνο φωνής, αλλά σε γενικά ήρεμη κατάσταση, έλεγε μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψη του, για τα πολύ συχνά επεισόδια και για τους φόβους του, αλλά και για το πώς έγιναν όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών, λίγο πριν μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο.

«Δεν πήγαινε άλλο», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 63χρονος. «Έχω κάνει τρία μπάι πας. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά μου», είπε κάποια στιγμή.

«Προσπαθούσαμε εδώ και χρόνια να τον κάνουμε καλά. Τον πηγαίναμε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο, αλλά δεν γινόταν τίποτα», φέρεται να είπε μέλος της οικογένειας, λίγο μετά το έγκλημα.

"Τον πηγαίναμε σε ψυχιάτρους, δεν πήγαινε άλλο. Φοβόμουν για την οικογένειά μου"-Όσα είπε ο πατέρας που σκότωσε το γιο του στη Θεσσαλονίκη "Τον πηγαίναμε σε ψυχιάτρους, δεν πήγαινε άλλο. Φοβόμουν για την οικογένειά μου"-Όσα είπε ο πατέρας που σκότωσε το γιο του στη Θεσσαλονίκη "Τον πηγαίναμε σε ψυχιάτρους, δεν πήγαινε άλλο. Φοβόμουν για την οικογένειά μου"-Όσα είπε ο πατέρας που σκότωσε το γιο του στη Θεσσαλονίκη "Τον πηγαίναμε σε ψυχιάτρους, δεν πήγαινε άλλο. Φοβόμουν για την οικογένειά μου"-Όσα είπε ο πατέρας που σκότωσε το γιο του στη Θεσσαλονίκη

Close