Ναταλία Γερμανού :Όταν χώρισαν οι γονείς μου κανείς δεν ήθελε να με αναλάβει. H συγκινητική εξομολόγηση

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, την σχέση της με τους γονείς της και την αντιμετώπιση του διαζυγίου τους.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ ισχυροί χαρακτήρες, έμειναν μαζί 2.5 χρόνια και χώρισαν όταν εγώ ήμουν 1.5 – 2 ετών, απορώ και πώς κράτησαν τόσο. Όταν χώρισαν κανείς από τους δύο δεν ήθελε να με αναλάβει, να με μεγαλώσει. Η μητέρα μου ήταν 20 χρονών, ήταν πολύ μικρή. Είχε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θέλει να κάνει μικρή παιδί. Πιέστηκε από τον μπαμπά Φρέντυ, ο οποίος της είπε “κάνε εσύ το παιδί τώρα κι εδώ θα είμαι εγώ να σε βοηθήσω”.

Δείτε επίσης ΣΟΚ – Σύντροφος, πεθερά και κουνιάδα ξυλοκοπούσαν, κλείδωναν και εξέδιδαν 25χρονη

Τα λόγια λέγονται εύκολα, αλλά στην πράξη δεν ήταν τόσο εύκολο. Έφτασαν στο σημείο και χώρισαν, ήμουν μωρό εγώ. Η μητέρα μου είπε ότι “είμαι πολύ μικρή, θέλω να ζήσω όλα αυτά που δεν έχω ζήσει”. Φαινόταν ότι αυτό το μωρό θα δυστυχούσε και μπήκε στη μέση η γιαγιά και είπε “εγώ”. Είναι επώδυνο το συναίσθημα της απόρριψης που νιώθεις. Κατηγορούσα περισσότερο τη μητέρα μου για τον χωρισμό, ενώ στον πατέρα μου έδινα άλλοθι», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης 4+1 απλά βήματα για ένα υποαλλεργικό σπίτι!

https://www.youtube.com/watch?v=fpAvGF0VgPQ

Με πληροφορίες από το .zappit.gr

Close