Παiδeραστής λέει στην αστυνομία: «Αν ένα παιδί είναι σε ηλικία που μιλάει, τότε είναι αρκετά μεγάλο για να κάνω σeξ μαζί του»

Ένας παιδεραστής που θέλησε να ταξιδέψει σε άλλες χώρες για να κάνει σεξ με παιδιά δεν θα μπορεί να κάνει πλέον ταξίδια στο εξωτερικό.

Ο Jason Leonard, έχει περιγραφεί από τους αστυνομικούς ως «ένας από τους πιο επικίνδυνους» καταχωρημένους σεξουαλικούς παραβάτες στη χώρα, σύμφωνα με το Rossendale Free Press .

Ο 37χρονος, από το Haslingden του Lancashire, παραδέχθηκε ότι επιθυμούσε την ελευθερία του για να ταξιδέψει σε μια χώρα όπου το όριο ηλικίας για συναινετική συνεύρεση με νέους είναι χαμηλότερο, ώστε να μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις με έφηβους, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Δείτε ακόμα ;«Το μυστικό της Νίκης 2»: Το βίντεο για τη σεξουαλική κακοποίηση που κάθε παιδί πρέπει να δει!

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Leonard τους είπε κατά την ακρόασή του ότι η “ιδανική” σύντροφός του, θα ήταν ηλικίας μεταξύ 12 και 14 ετών.

Ένας δικαστής άκουσε τον Leonard να ισχυρίζεται ότι οι παιδεραστές στο Ηνωμένο Βασίλειο «διώκονται» όπως «οι ομοφυλόφιλοι πριν από 40 χρόνια και οι Εβραίοι στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Παiδeραστής λέει στην αστυνομία: «Αν ένα παιδί είναι σε ηλικία που μιλάει, τότε είναι αρκετά μεγάλο για να κάνω σeξ μαζί του»

 

Ωστόσο, θα μπορεί να του χορηγηθεί άδεια για να ταξιδέψει στο εξωτερικό μόνο εάν έχει έγγραφο από την αστυνομία που να το επιτρέπει.

Ο Leonard φυλακίστηκε για 32 μήνες το 2013 για κατοχή 251 ανήθικων εικόνων παιδιών και διανομή αυτών στο διαδίκτυο.

Ο 37χρονος κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα με τη χρήση του διαδικτύου, ωστόσο η αστυνομία του Lancashire δήλωσε ότι ο περιορισμός χρήσης του ίντερνετ δεν αρκεί, γι’ αυτό έλαβε πρόσθετα μέτρα που εμποδίζουν τον Leonard να έχει οποιαδήποτε επαφή με παιδί κάτω των 16 ετών χωρίς επίβλεψη και χωρίς τη ρητή άδεια γονέα / κηδεμόνα ή των κοινωνικών υπηρεσιών, ενώ δεν του επιτρέπεται να ταξιδεύει εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του αρχηγού της αστυνομίας της περιοχής στην οποία ζει.

Ο Leonard ισχυρίστηκε ότι η νέα ποινή του ήταν “εντελώς δυσανάλογη” με τα αδικήματά του.

Ο αστυνομικός Andrew Ashworth, ο οποίος διαχειρίζεται περισσότερους από 90 εγγεγραμμένους σεξουαλικούς παραβάτες στο Lancashire, δήλωσε στην ακρόαση του δικαστηρίου ότι ο Leonard είναι “ένας από τους πιο επικίνδυνους παιδεραστές που είχε συναντήσει”.

“Ο κ. Leonard είναι μοναδικός. Στα δέκα χρόνια που ασκώ αυτό το επάγγελμα δεν έχω συναντήσει ποτέ σεξουαλικό δράστη ο οποίος να μην αναγνωρίζει τα λάθη του. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος.”

“Ο κ. Leonard εξέφρασε την επιθυμία του να εγκαταλείψει τη χώρα επειδή η αστυνομία, το δικαστικό σώμα και η κυβέρνηση στη χώρα αυτή διώκουν παιδεραστές.”

“Είναι πολύ αρνητικός και ανένδοτος με αυτή την ποινή.”

“Τη συγκρίνει με την αντιμετώπιση των ομοφυλοφίλων πριν από 40 χρόνια.”

“Πιστεύει ότι με την πάροδο του χρόνου η παιδεραστία θα γίνει δεκτή όπως είναι και η ομοφυλοφιλία σήμερα.”

“Έχει εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Θέλει να πάει στην Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία επειδή πιστεύει ότι εκεί το όριο ηλικίας για σεξουαλικές επαφές είναι μικρότερο.”

Η δίκη ανέφερε ότι ο Leonard παρακολουθεί ενήλικη πορνογραφία “με προσανατολισμό στα παιδιά” με “μοντέλα ντυμένα μαζορέτες ή που φορούν σχολικές στολές”.

Όταν ο δικαστής Ashworth ρώτησε τον Leonard τον Μάρτιο ποια ηλικία είναι ιδανική για σεξουαλική δραστηριότητα, εκείνος απάντησε ότι «εάν ένα παιδί είναι αρκετά μεγάλο για να μιλήσει, σημαίνει ότι είναι αρκετά μεγάλο για να κάνει σεξ».

Ο Ashworth πρόσθεσε: “Ο Leonard έχει αποδεχτεί ότι η μητέρα του, με την οποία έχει στενή σχέση, είναι ένας παράγοντας που τον κρατά πίσω.”

Δείτε ακόμαΠέθανε ο μικρός ήρωας που έσωσε τη μητέρα του από βιaσμό κι εκείνη τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο νοσοκομείοΠαiδeραστής λέει στην αστυνομία: «Αν ένα παιδί είναι σε ηλικία που μιλάει, τότε είναι αρκετά μεγάλο για να κάνω σeξ μαζί του»

“Έχει δηλώσει ότι όταν πεθάνει ή όταν ξεπεράσει τα 80 της, τότε θα πάει στο εξωτερικό για να αναζητήσει παιδιά. Για μένα η μόνη κοινωνική επιρροή στη ζωή του αυτή τη στιγμή είναι η μητέρα του.”

 

Ο Stuart Kaufman, ο οποίος εκπροσωπεί τον Leonard, λέει πως τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλαν στον πελάτη του είναι “δυσανάλογα” των πράξεών του.

“Ο κ. Leonard είπε ότι θα συμμορφώνεται πάντοτε με τους νόμους της εκάστοτε χώρας στην οποία ζει,” είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

“Εάν η ηλικία συγκατάθεσης είναι τα 15 έτη στην Ταϊλάνδη τότε θα συμμορφωθεί με αυτόν τον νόμο.”

Δείτε ακόμα: Τον Δεκέμβριο κέρδισε 4 εκατομμύρια στο Λαχείο. Δείτε πως έγινε μετά από 2 μήνες πλαστικών και θα σοκαριστείτε

“Δεν υπάρχει τίποτα στο αρχείο του κ. Leonard που να αποδεικνύει ότι είχε ποτέ σεξουαλική δραστηριότητα με παιδί. Το του αδίκημα είναι η κατοχή παιδικής πορνογραφίας.”

“Δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά του κ. Leonard από τη στιγμή που του επέβαλαν τα περιοριστικά μέτρα, το 2013.”

Η δικαστής Sara Dodd απέρριψε την έκκληση του Leonard για άρση των μέτρων αυτών και δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ελαφρύνσεις ποινών ή περιοριστικών μέτρων όταν πρόκειται για παιδεραστία.

 

Πηγή: trelokouneli
Close