Πανικός στο Παλέρμο: Λευκή τίγρη της Σιβηρίας «το έσκασε» από τσίρκο και έκοβε βόλτες στη Σικελία! (vid)

Κλεισμένοι σε σπίτια και καταστήματα έμειναν οι κάτοικοι στο Μονρεάλε, μία μικρή πόλη έξω από το Παλέρμο της Σικελίας, όταν ενημερώθηκαν ότι μία τεράστια λευκή τίγρη της Σιβηρίας με το όνομα Όσκαρ απέδρασε από περιπλανώμενο τσίρκο που ήταν εγκατεστημένο!

Άγνωστο είναι ακόμη πως το αρσενικό αιλουροειδές, βάρους 300 κιλών, ύψους ενός μέτρου και μήκους 3,5 μέτρων κατάφερε και απέδρασε από το τσίρκο και η αστυνομία της περιοχής έχει ήδη αρχίσει τις έρευνες, προσάπτοντας κατηγορίες στους υπεύθυνους του τσίρκου για την εγκληματική τους αμέλεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία σε περίπου 38.000 κατοίκους του Μονρεάλε, με αποτέλεσμα να ερημώσει, αφού για αρκετή ώρα δεν μπορούσε να εντοπιστεί το τεράστιο ζώο. Ο δήμαρχος της πόλης, Πιέρο Καπίτσι, δήλωσε πως στην αρχή νόμιζε πως πρόκειται για αστείο, αλλά όταν κατάλαβε…τη σοβαρότητα του θέματος, μετείχε κι αυτός στην τετράωρη επιχείρηση «σύλληψης» του ζώου, που τελεί υπό εξαφάνιση, καθώς υπολογίζεται πως υπάρχουν μόλις 400 εν ζωή.

Τελικά η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και η λευκή τίγρης επέστρεψε στο τσίρκο!

Δείτε το βιντεο στο apithano.gr

Close