Πάνος Καλλίτσης: Είχε προηγηθεί απαγωγή του που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καλλίτσης γίνεται στόχος επίθεσης από αγνώστους. Περίπου δέκα χρόνια πριν, όταν συνεργαζόταν με το Mega, και πιο συγκεκριμένα με την εκπομπή της Έλενας Κατρίτση «Prive», άγνωστοι τον απήγαγαν και χάθηκαν για κάποια 24ωρα τα ίχνη του.

Λίγες μέρες αργότερα τον βρήκε η Αστυνομία αλλά δεν κατάφερε να ρίξει φως στο μυστήριο και η υπόθεση έμεινε ανεξιχνίαστη, καθώς οι μαρτυρίες ήταν ελάχιστες και το θύμα δεν μπορούσε να φωτίσει περισσότερο την έρευνα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «You». «Αν αποφασίσει να μιλήσει ο Πάνος σίγουρα θα πέσει άπλετο φως στην απόπειρα δολοφονίας του», λένε οι αστυνομικές πηγές που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που δημοσιεύει το περιοδικό, αλλά και από όσα προκύπτουν από την κατάθεση του διάσημου κομμωτή, οι δράστες είχαν σχεδιάσει όχι μόνο να πάρουν από τον make up artist έναν χαρτοφύλακα με 4.000 ευρώ που είχε πάνω του, αλλά να κρατήσουν τόσο εκείνον όσο και τη γυναίκα του ομήρους, να τους ανεβάσουν στο σπίτι και να το αδειάσουν με την ησυχία τους.

govastileto

Close