Πανσέληνος- Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η δεύτερη έκλειψη μέσα στον Ιανουάριο, Σεληνιακή αυτή τη φορά, γίνεται ταυτόχρονα με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Το «Ματωμένο Φεγγάρι του Λύκου» επηρεάζει έντονα τα ζώδια, κυρίως, του Σταθερού Σταυρού, Ταύρο, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος που καλούνται τόσο στα προσωπικά τους, όσο και σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα να κάνουν μεγάλες τομές αλλά και αλλαγές που είχαν αφήσει στη… μέση από την προηγούμενη έκλειψη του καλοκαιριού! Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο βάζει στο «παιχνίδι» και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω, που έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ερωτικά και οικονομικά θέματα. Σίγουρα πάντως η περίοδος αυτή δεν είναι η ιδανική για έναρξη σε οποιονδήποτε τομέα, αλλά για οριστική λήξη!

Δείτε επίσης: Ζώδια: Η Τελευταία Έκλειψη Του Χειμώνα Θα Μας… Κάψει! Ποια Ζώδια Πρέπει Να Προσέξουν; (Βίντεο)

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι φέρνει στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος-έκλειψη στον 5ο ηλιακό σου οίκο φέρνει αναταράξεις τόσο στις ερωτικές όσο και τις φιλικές-κοινωνικές σου σχέσεις, όπου πλέον τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις κι εσύ καλείσαι να κόψεις οριστικά τις επαφές σου με όσους ή όσες δεν σε καλύπτουν ή δε σε εξελίσσουν. Από την άλλη, ένας καινούργιος έρωτας θα σου ανάψει φωτιές, όμως η διάρκειά του είναι αμφίβολη. Δεν αποκλείεται και η αποχώρησή σου από μια ομάδα ή να σταματήσεις ένα χόμπι γιατί έχεις χάσει πια το ενδιαφέρον σου ή δεν έχεις χρόνο λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Έξοδοι και ξενύχτια θα αυξηθούν, περισσότερο για να εκτονωθείς ενώ αν έχεις παιδιά, θα παρουσιάσουν διάφορες επαναστατικές τάσεις και παράλογες συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 4ο ηλιακό σου οίκο θέματα της οικογένειας, του σπιτιού ή κληρονομικά φαίνεται να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σου, απαιτώντας σου να τα διευθετήσεις μια και καλή, κυρίως αν τα είχες… ξεχάσει ή βαριόσουν να τα ολοκληρώσεις. Αλλοπρόσαλλες ή και επιθετικές συμπεριφορές κάποιων πολύ δικών σου ανθρώπων θα σε φέρουν εκτός εαυτού, ίσως και με αφορμή ένα περιουσιακό στοιχείο, αναγκάζοντάς σε να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, αλλά και τα όριά σου, ακόμα και να βρεις τρόπο να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Όσον αφορά στον επαγγελματικό χώρο θα υπάρξουν αλλαγές, ενώ δεν αποκλείεται είτε να επαναστατήσεις είτε να εκνευριστείς με ανωτέρους σου και τις παράλογες απαιτήσεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη συμβάλλει σε ένα αλαλούμ στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις επαφές σου. Όσον αφορά στα πρόσωπα του συγγενικού σου κύκλου, οι σχέσεις σας θα είναι τεταμένες, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, ακόμα και τσακωμοί, που όμως θα είναι η αφορμή για να θιχτούν διάφορα ζητήματα μεταξύ σας και να ξεκαθαριστούν. Μια είδηση σχετική με κάποιο από αυτά που θα σε αναστατώσει είναι επίσης πιθανή, όπως και μια αναστάτωση στην καθημερινή σου ζωή, ενδεχομένως εξ αιτίας μιας βλάβης του τεχνικού εξοπλισμού σου ή του μέσου μεταφοράς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον 2ο σου σε επηρεάζει αρκετά, κυρίως σε οικονομικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο, φέρνοντας αλλαγές στις αντιλήψεις και στη διαχείρισή τους, αλλά και με διάφορα γεγονότα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα σου. Πιθανόν να σε σπρώξει στο να κάνεις κινήσεις, που μέχρι τώρα δίσταζες ή να διακόψεις μια συμφωνία που δε σου απέφερε τα αναμενόμενα και να αρχίσεις να ερευνάς εναλλακτικές πηγές εισοδήματος ή τρόπους για να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου. Από την άλλη, η ανάγκη σου να βιώσεις τον έρωτα και να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς θα είναι μεγάλη, ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείς από αυτήν γιατί την ταλαιπωρία δε θα τη γλιτώσεις.

Δείτε επίσης: Πως εκφράζει τον ερωτά του καθένα από τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στο ζώδιό σου κλείνει κι ένας κύκλος που είχε ανοίξει το καλοκαίρι. Εννοείται ότι θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής, που πολύ πιθανό να τις προκαλέσεις κιόλας, αφού διαπίστωσες ή θα διαπιστώσεις σύντομα ότι τελικά αν δεν πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή προς το καλύτερο. Ίσως χρειαστεί να… βρυχηθείς στο ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, αν δεν παίρνει σοβαρά τα θέλω σου και, μάλιστα, μπορεί να φτάσεις σε υπερβολές, ακόμα και στην οριστική ρήξη. Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί απρόσμενα στη ζωή σου, θα παίξει καταλυτικό ρόλο, ανατρέποντας πολλά από αυτά που θεωρούσες δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη σου δημιουργεί μια ψυχολογική κυρίως αναστάτωση, ενώ δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει την ανάγκη να πάρεις έναν διαφορετικό δρόμο στη ζωή σου, αλλάζοντας δεδομένα και συνήθειες ετών. Παράλληλα, αποκαλύψεις μυστικών, σχολίων ή δράσεων πίσω από την πλάτη σου αρχικά μπορεί να σε στενοχωρήσουν, μετά όμως και θα σε θυμώσουν και θα σε πεισμώσουν να αποδείξεις τι αξίζεις, ιδιαίτερα αν αφορούν σε πρόσωπα του εργασιακού σου χώρου. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, ίσως ξεμπροστιάσεις και ζητήσεις ευθέως εξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με αυτήν την Πανσέληνο – Έκλειψη κινδυνεύεις να χάσεις κάθε ευγένεια και διπλωματία και να πεις αλήθειες που τόσο καιρό ήθελες, αλλά φοβόσουν, μην τυχόν και χαλάσεις τις φιλικές ή κοινωνικές σου σχέσεις. Τώρα φαίνεται να προσανατολίζεσαι στο «λίγοι και εκλεκτοί» και δε σε ενδιαφέρει να περιτριγυρίζεσαι από ένα τσούρμο ατόμων με τα οποία έχεις τυπικές σχέσεις. Κάποιο πάντως θα βρει παράλογη τη συμπεριφορά ή την αντίδρασή σου με το οποίο θα διακόψεις και τις επαφές. Από την άλλη, θα αυξηθούν οι γνωριμίες σου με πρόσωπα-κλειδιά και θα αποκτήσεις διασυνδέσεις και προσβάσεις που δεν περίμενες. Και ερωτικά, φαίνεται να προκύπτει κάτι δυνατό μέσα από έναν κύκλο, όμως μπορεί να είναι σύντομης διάρκειας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Λέοντα στον 10ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί αναταράξεις και αλλαγές στην καριέρα και τα επαγγελματικά σου, κάποιες από τις οποίες θα σε ξαφνιάσουν ή θα προκαλέσουν την έντονη αντίδρασή σου. Δεν αποκλείεται να διακόψεις μια συνεργασία, να αλλάξεις αντικείμενο, ακόμα και να έρθεις σε σύγκρουση με ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, όπως επίσης το να παραιτηθείς ή ακόμα και να απολυθείς εξ αιτίας του. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να σου ζητηθεί να στηρίξεις μια κοινή προσπάθεια και να βάλεις τα δυνατά σου να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνεις πιο επίμονος/η, διεκδικητικός/η, θα θέλεις να εισακούεσαι ή να ηγηθείς και δε θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, οπότε θα προκαλούνται συχνά εντάσεις.

Δείτε επίσης: Θα κυλήσει πιο όμορφα η ζωή σας, αν τη δείτε με αισιοδοξία

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετές, αναγκαστικές και μη- θα είναι οι μετακινήσεις σου με την Πανσέληνο – Έκλειψη που γίνεται στον 9ο οίκο σου, ενώ είναι πιθανό και ένα ταξίδι που θα αφορά σε επαγγελματικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αναδείξει ή να σε σπρώξει να κλείσεις νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα. Δεν αποκλείεται να κάνεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα στο εξωτερικό ή να αποκτήσεις επαφές με άτομα εκτός συνόρων που όμως δε θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα γιατί οι προσδοκίες σου θα είναι πολύ μεγάλες. Επίσης, ίσως επανεξετάσεις κάποιες ιδέες ή σχέδιά σου και διαπιστώσεις ότι χρειάζεται να κάνεις αλλαγή πλεύσης

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη στον 8ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τόσο τα οικονομικά σου, όσο και τα σεξουαλικά-ερωτικά σου θέματα. Με τις επιθυμίες σου να γίνονται σφοδρότερες, τη λίμπιντό σου στα ύψη και το «μπούχτισμα» από το να είσαι τόσο καιρό το «καλό παιδί» που τελικά την πατάει, δεν αποκλείεται να ξεφύγεις από τα όριά σου ή να ρισκάρεις αρκετά για να πραγματοποιήσεις κάποια θέλω σου. Ενδεχομένως, μάλιστα, να σε ελκύσει πολύ ένα πρόσωπο που σε μια άλλη… εποχή ούτε που θα ασχολούσουν. Από την άλλη, υποχρεώσεις προς τρίτους ή πιστωτικά ιδρύματα, εφορίες και λογαριασμοί δε θα σε αφήνουν σε ησυχία, όμως είναι πιθανή και μια εξόφληση ή να αλλάξει τελείως το καθεστώς στα οικονομικά σου, ακόμα και προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου επιδρά καταλυτικά πάνω σου, όμως σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις θαρραλέες τομές και αλλαγές σε επίπεδο σχέσεων και να τελειώνεις με παθογένειες και κακώς κείμενα. Μπορεί να μην είχες τη διάθεση ή να είχες ρίξει το ενδιαφέρον σου αλλού, τώρα όμως δε γίνεται να αγνοήσεις κάποια ενοχλητικά σύνδρομα και συμπεριφορές είτε συνεργατών είτε του/της συντρόφου σου, των οποίων οι αντιδράσεις θα είναι υπερβολικές, καθώς θα αισθανθούν ότι ξεβολεύονται, όπου η στάση σου θα είναι είτε αποστασιοποιημένη είτε προκλητική. Εντάσεις, τσακωμοί και διακοπές είναι μέσα στο πρόγραμμα, όμως είναι αναπόφευκτα να συμβούν, αν καμία από τις δυο πλευρές δεν είναι ικανοποιημένη με τη μέχρι τώρα κατάσταση. Ένας δεσμός από το πουθενά ή η επισημοποίησή του λόγω ξαφνικών γεγονότων είναι επίσης πιθανά αυτή την περίοδο.

Δείτε επίσης: Το αποτελεσματικό Κόλπο Ομορφιάς με το Κερί, Κάνει τις Φτέρνες σας Απαλές σαν Μωρού, Μέσα σε Ένα Βράδυ!

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον 6ο ηλιακό σου οίκο έχει έντονη επίδραση στον τομέα της εργασίας σου, καθώς δεδομένα και συνθήκες είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν απότομα κι αυτά που ήξερες… θα τα ξεχάσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως προβλήματα που κρύβονταν επιμελώς, κινήσεις ή λόγια που έχουν ειπωθεί και να προκληθεί ένα χάος. Όλα αυτά θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να θεωρείς στάνταρ πρόσωπα και καταστάσεις. Αρκετές μπορεί να είναι και οι απαιτήσεις ή οι δουλειές που χρειάζεται να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που θα σου δημιουργήσει άγχος και ένταση. Ορισμένες ενοχλήσεις στην υγεία σου, καλό θα ήταν να τις κοιτάξεις, όμως το πιο πιθανό είναι να οφείλονται στην πίεση και το στρες της συγκεκριμένης περιόδου.

Πηγή: astrology.gr
Close