Παντελής Παντελίδης : Έφυγε απο την ζωή ο πατέρας του Σταύρος

Στο πένθος βυθίζεται για αλλη  μία φορά η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του τραγουδιστή, Σταύρος.

Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τον Ιανουάριο στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κηδεία του Σταύρου Παντελίδη θα γίνει την Τρίτη 7 Μαρτίου.

Κωνσταντίνος Παντελίδης  για την κατάσταση της υγείας του πατερα του :

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά».

Δείτε επίσης : Εορτολόγιο: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης είχε σταματήσει τις εμφανίσεις του  μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και βρισκόταν στο πλευρό της οικογένειάς του.

Οι γιοι του, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος, με αναρτήσεις στα social media ενημερώνουν για την κηδεία του Σταύρου Παντελίδη η οποία θα τελεστεί στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 10:30, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.

Παντελής Παντελίδης : Έφυγε απο την ζωή ο πατέρας του Σταύρος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close