Παντρεύονται Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας; Τι αποκαλύπτει η τραγουδίστρια!

Για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πάρι Κασιδόκωστα, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης και μερικούς μήνες συγκατοίκησης, μιλά η Τάμτα. Παράλληλα, αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους παπαράτσι που τους φωτογραφίζουν, αλλά και στη στάση της κόρης της απέναντι στα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή.

«Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που ανυπομονεί να φορέσει νυφικό. Δεν είναι ο καημός μου να ντυθώ νύφη. Και το να κάνω οικογένεια δεν είναι στα σχέδιά μου. Μπορεί να ακούγεται λίγο εγωιστικό, αλλά δεν το έχω σκεφτεί γιατί έχω ήδη ένα παιδί και σε αυτόν τον τομέα νιώθω πληρότητα», λέει, στο περιοδικό «People», η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «δεν μπορείς να καθορίσεις τα πράγματα μέσα σε κάποιους μήνες. Θεωρώ πως είναι νωρίς για να επιβεβαιώσω κάτι. Σίγουρα υπήρχε μια σωστή βάση για να ξεκινήσει η σχέση. Τώρα, πού θα με οδηγήσει όλο αυτό και πώς θα εξελιχτεί κανείς δεν το ξέρει. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλά κι αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Δεν θα αναρωτηθώ τι θα συμβεί στην πορεία».

Η σχέση της με τον Πάρι είναι η πρώτη που βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά από εκείνη με τον Γρηγόρη Πετράκο, από τον οποίο χώρισε το 2010. «Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Δεν υπήρξε κάτι που να προλάβει να βγει προς τα έξω», επισημαίνει η Τάμτα στο περιοδικό και τονίζει πως το κυνηγητό από τους παπαράτσι δεν την τρόμαξε, όμως, δεν είναι το καλύτερό της.
Όσο για το πώς αντιμετωπίζει η 20χρονη κόρη της τη σχέση της;
«Συζητάμε περισσότερο τα δικά της θέματα και έχουμε μεγάλη άνεση μεταξύ μας. Εγώ δεν είχα κάτι τρομερό να συζητήσω μαζί της. Αν βγω ραντεβού, δεν θα το πω στην κόρη μου γιατί πρέπει να κρατάμε σωστές ισορροπίες. Ό,τι σοβαρό υπάρχει στη ζωή μου φυσικά θα της το πω, αλλά μέχρι εκεί», απαντά η τραγουδίστρια και τονίζει πως «η Άννι δεν με κλείδωνε μέσα για να μην έχω προσωπική ζωή. Ό,τι αποφάσεις είχα πάρει ήταν μόνο δικές μου».

star.gr

Close