Πάρτι 400 ατόμων σε πλατεία της Αθήνας με μουσική & μπύρες- Μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη με τα ΜΑΤ

Για δεύτερη φορά, με την άρση των μέτρων, εκατοντάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και…έκαναν πάρτι με μπύρες και μουσική.

Τα τηλέφωνα στην αστυνομία, έπεφταν “βροχή” όπως ήταν φυσικό, από τους γείτονες και διάφορους πολίτες που παρακολουθούσαν αυτήν την εκτός ορίων συγκέντρωση να λαμβάνει χώρα σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τη χώρα.

Άμεσα έσπευσαν τα ΜΑΤ για να διαλύσουν τη συγκέντρωση, και όπως ήταν φυσικό υπήρξαν έντονες αντιστάσεις, ενώ η πλατεία μετατρέπει σε εμπόλεμη ζώνη, πετώντας πέτρες και ξύλα στους αστυνομικούς, και εκείνοι από τη σειρά τους ασκώντας βiα στους νεαρούς.

Μέχρι τη μιάμιση τα ξημερώματα της Τετάρτης, η Αστυνομία δεν είχε προχωρήσει ούτε σε μία προσαγωγή.

Έκκληση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής στον πρωθυπουργό

“Τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορωνοιού . Κάποιοι ίσως θεωρούν , ότι ως δήμαρχος δεν έπρεπε να ενημερώσω τα αρμόδια όργανα που εκ του νόμου , οφείλουν να προστατεύσουν την κοινωνία από την μεταδοτικότητα της πανδημίας .

Βέβαια η αστυνομία δε περίμενε απο μένα να ενημερωθεί , ήταν ήδη ενήμερη από δεκάδες παροικούντες περιξ της πλατείας . Σήμερα λοιπόν η αστυνομία πήγε στην πλατεία , για να περιφρουρήσει την πόλη , από την παραβατικότητα .

Είμαι υποχρεωμένος , εκ της θέσεως μου να ζητήσω αύριο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να προστατεύσει την πόλη μας , από την ευρύτατη διακινηση ναρκωτικών και την εξάπλωση του κορωνοιού”

Close