Πατέρας καταγγέλει  –  Παιδικός σταθμός ξέχασε στο δρόμο 2χρονο παιδί

Σοκαριστική καταγγελία απο πατέρα : Παιδικός σταθμός ξέχασε στο δρόμο 2χρονο παιδί. Ο πατέρας μην γνωρίζοντας για το περιστατικόκλήθηκε από την αστυνομία να πάει στο τμήμα και να καταθέσει, καθώς ο μόλις δύο ετών γιος του, βρέθηκε από διερχόμενη κυρία να περιπλανάται στο δρόμο  

Ο πατέρας ενός 2χρονου αγοριού προχώρησε σε καταγγελία κατά του παιδικού σταθμού που πήγαινε ο γιος του.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κρόμπας, σε αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά σε και σε κριτική στην σελίδα του παιδικού σταθμού στη Google καταγγέλλει επώνυμα την αμέλεια του ιδιωτικού σχολείου στο οποίο έστελνε τον γιο του.

Δείτε επίσης : Σεπόλια: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης – Κατηγορούμενη για μαστροπεία

Ο κ. Κρόμπας την Τρίτη το μεσημέρι, στις 12:30 κλήθηκε από την αστυνομία να πάει στο τμήμα και να καταθέσει, καθώς ο μόλις δύο ετών γιος του, βρέθηκε από διερχόμενη κυρία να περιπλανάται στο δρόμο, λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο του στα Άνω Πατήσια σύμφωνα με το newsbomb.gr  .

Μαζί με τη σύζυγό του κινήθηκαν άμεσα νομικά κατά του ιδιωτικού σχολείου.

Η αναρτημένη κριτική του πατέρα στο Google

«Σήμερα 11/10/2022 ο γιός μας ηλικίας 2 χρονών ο οποίος φιλοξενείται στον παιδικό σταθμό “Το Ρόδι” βρέθηκε από διερχόμενη κυρία να περιπλανιέται ασυνόδευτος έξω από τον σταθμό στο απέναντι πεζοδρόμιο αρκετά μέτρα πιο πάνω, πρωινή ώρα κατά την οποία φυλασσόταν στον εν λόγω σταθμό. Η κυρία στη συνέχεια εντόπισε τον σταθμό και τους παρέδωσε το παιδί ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και στη συνέχεια μας ενημέρωσε για το συμβάν.

Δείτε επίσης : Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί άμεσα μπαχαρικό

Ως αποτέλεσμα του περιστατικού, η υπεύθυνη του σταθμού διώκεται ποινικά από τον εισαγγελέα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ως γονείς δύο μικρών παιδιών θεωρούμε χρέος μας να ενημερώσουμε για το συγκεκριμένο περιστατικό όσους γονείς συνεργάζονται, ή σκέφτονται να συνεργαστούν στο μέλλον με τον εν λόγω σταθμό για τη φύλαξη των παιδιών τους.

Ευχαριστούμε δημόσια την εν λόγω κυρία η οποία βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και ο γιός μας είναι και πάλι μαζί μας και καλά στην υγεία του.

Δείτε επίσης : Κολωνός : Ομολόγησαν τον βι@σμό της 12χρονης Μίχος και Σοφιανίδης

Παρακαλούμε θερμά όσους φυλάσσουν μικρά παιδία να τηρούν ευλαβικά όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας/φύλαξης.

ΥΓ: Το 1 αστέρι δίνεται υποχρεωτικά ώστε να γίνει η ανάρτηση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close