Πάτρα-εξαφανισμένος-ο-Μάνος Δασκαλάκης-

Πάτρα: Άφαντος από προσώπου γης ο Μάνος Δασκαλάκης. Άφαντος ο πατέρας των τριών παιδιών  Μάνος Δασκαλάκης. Δεν πήγε ούτε στην δουλειά.

Σοκ έχουν προκαλέσει στο πανελλήνιο οι τελευταίες εξελίξεις με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά στην Πάτρα. Εχθές, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών συνελήφθη για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού και τελευταίου που έφυγε από την ζωή.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Τι έκανε η Αγγελική Νικολούλη μετά τη σύλληψη της μητέρας

Ο Μάνος Δασκαλάκης, από την αρχή ήταν στο πλευρό της γυναίκας του και δήλωνε πως είναι σίγουρος για την αθωότητά της. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως θέλουν τον Μάνο Δασκαλάκη να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και να μην έχει πάει ούτε στην δουλειά. Διαβάστε παρακάτω:

Πάτρα: Άφαντος από προσώπου γης ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τα χθεσινά γεγονότα εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Πληροφορίες μάλιστα υποστηρίζουν πως δεν πήγε ούτε στην δουλειά του. Ο Μάνος Δασκαλάκης τοποθετήθηκε δημόσια για την άσκηση ποινικής δίωξης στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πάτρα-εξαφανισμένος-ο-Μάνος Δασκαλάκης-

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

Δείτε ακόμα Πάτρα : Αρνείται ότι το έχει κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου – Άλλα δύο πρόσωπα στο μικροσκόπιο

Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

Πάτρα-εξαφανισμένος-ο-Μάνος Δασκαλάκης-

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την στιγμή που οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών εισέβαλαν μέσα στο σπίτι της για να κάνουν προσαγωγή η Ρούλα Πισπιρίγκου έδινε συνέντευξη σε τοπικό μέσο με την εφαρμογή στου Messenger. Εκείνη την στιγμή η γυναίκα μιλούσε με την διευθύντρια σύνταξης της ιστοσελίδας best.gr.

Η δημοσιογράφος την ρωτούσε για την κεταμίνη που ανιχνεύθηκε στις τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η Πισπιρίγκου σταμάτησε ξαφνικά να απαντάει στην συνομιλία και 20 λεπτά αργότερα έγινε γνωστή η προσαγωγή της.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Αστυνομία έξω από το σπίτι της Ρούλας (βίντεο)

«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό», έλεγε στη δημοσιογράφο.

Πάτρα-εξαφανισμένος-ο-Μάνος Δασκαλάκης-

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close