Πάτρα : Αυτό το στοιχείο πρόδωσε τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ποιο στοιχείο έκαψε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της κòρης της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Τι είπε η μητέρα για τη νοσηλεία του παιδιού της στο Καραμανδάνειο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κατηγορούμενη αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της βάζοντας το χέρι της στο στόμα και στη μύτη, αφού προηγουμένως αφαίρεσε τη συσκευή ρινικού οξυγόνου και παλμικού οξυμέτρου που της είχαν χορηγηθεί κατά τη νοσηλεία της. Έτσι, εμπόδισε την αναπνευστική της λειτουργία προκαλώντας της καρδιακή ανακοπή σύμφωνα με το newsbomb.gr .

Ωστόσο στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο εισαγγελέας λόγω ακριβώς της μυστήριας απουσίας αυτών των συσκευών: Όταν μπήκαν στον θάλαμα του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου οι γιατροί, παρατήρησαν ότι είχαν αφαιρεθεί αυτές οι συσκευές από τη Τζωρτζίνα, ενώ προηγουμένως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μέσα.

Δείτε επίσης :  Πάτρα : Η απόφαση του εισαγγελέα για την Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε στην κατηγορία αυτή λέγοντας: «Δεν γνωρίζω πως συνέβη αυτό, αλλά εικάζω ότι μετακινήθηκαν μόνα τους, όταν τραντάχθηκε το παιδί σε κρίση σπασμών. Κανείς δεν με ρώτησε από τους γιατρούς τότε που πήγαν αυτές οι συσκευές. Το ρινικό οξυγόνο ήταν απλά υποστηρικτικό και δεν καθόρισε τον θάνατό της»…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close