Πάτρα : Άν ήμουν μόνη – Η αντίδραση της  Πισπιρίγκου όταν άκουσε για τοξικό αέριο στο αίμα της Τζωρτζίνας Βίντεο

Πάτρα : Τα λεγόμενα της Ρούλας Πισπιρίγκου τον Φεβρουάριο  –  Η αντίδραση της  Πισπιρίγκου, όταν άκουσε για τοξικό αέριο στο αίμα της Τζωρτζίνας

Ήταν το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου όταν τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για την ύπαρξη τοξικού αερίου στο αίμα της Τζωρτζίνας είχαν βγει στον αέρα του διαδικτύου (τα οποία στη συνέχεια διαψεύστηκαν) και έδιναν άλλη τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Εκείνο το βράδυ το thebest είχε βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Μπιζανίου και κατέγραψε την έντονη αντίδραση της μητέρας. Το βιντεοσκοπημένο υλικό παρέμενε στο αρχείο του thebest και δεν δημοσιοποιήθηκε τότε, αφού δεν υπήρχε καμία δίωξη και καμία κατηγορία σε βάρος της 33χρονης.

Δείτε επίσης : Πατρα  Σοκάρει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου  Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη δημοσιοποίηση τότε αυτών των πληροφοριών βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες του thebest στο γραφείο του τότε δικηγόρου της και υποστήριζε ότι αναφέρει και σήμερα. «Δεν πιστεύω ότι λένε πως έκανα αυτό στα παιδιά μου».

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον δικηγόρο της, επέστρεψε στο σπίτι της.

Στην ερώτηση που της απηύθυνε το thebest για όλα αυτά που λέγονταν και γράφονταν η αντίδρασή της ήταν χαρακτηριστική. Γύρισε προς την ταράτσα του τριώροφου σπιτιού στο οποίο μένει και είπε «Αν ήμουν μόνη, θα έπεφτα από εκεί πάνω…».

Δείτε επίσης : Πάτρα: Τα τρία πιθανά σενάρια για την δολοφονία της Τζωρτζίνας

Την ίδια στιγμή μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Μάνο Δασκαλάκη  σύμφωνα με το thebest.gr και τον ενημέρωνε για την πολιορκία του σπιτιού από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία…

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close