Πάτρα:  Ανατρέπονται τα δεδομένα στον θάνατο της Μαλένας

Πάτρα: Νέες εξελίξεις ανατρέπουν τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα 

Η μικρή Μαλένα, το δεύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, που έχασε τη ζωή της το 2019, ενδέχεται τελικά να ξεκλειδώσει τον γρίφο με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, μια υπόθεση που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, στην ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της μικρής Μαλένας υπάρχουν ενδείξεις αλλοιώσεων στον εγκέφαλο, συνεπεία υποξυγοναιμίας, δηλαδή έλλειψης οξυγόνου. Αυτό το στοιχείο οδηγεί τις έρευνες σε άλλα μονοπάτια και δίνει στις Αρχές τη δυνατότητα να προβούν σε πολλαπλές συγκρίσεις με την εννιάχρονη Τζωρτζίνα, που έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου του 2022.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η συμπεριφορά της μητέρας μας δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά

Τα νέα αυτά ευρήματα φέρνουν ανατροπή στα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι σήμερα για τη Μαλένα, καθώς οι γιατροί είχαν καταλήξει ότι η αιτία του θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί στην «R», αυτές οι αλλοιώσεις στον εγκέφαλο της Μαλένας, συνεπεία υποξυγοναιμίας, είναι δυνατόν να προκληθούν είτε από παθολογικά αίτια είτε από εξωγενείς παράγοντες, δηλαδή να προκλήθηκε ασφυξία στο κορίτσι.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Το ρεπορτάζ του Φως στο Τούνελ που δεν βγήκε στον αέρα

Η αιτία της υποξυγοναιμίας μένει να απαντηθεί από την άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί σύμφωνα με το pelop.gr , ώστε να μελετήσει και να διερευνήσει τα δεδομένα από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν, τόσο για τη Μαλένα όσο και για την εννιάχρονη Τζωρτζίνα.

Για τον λόγο αυτό, στα μέσα τις περασμένης εβδομάδας, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που «τρέχουν» την παράλληλη έρευνα για τα τρία παιδιά ζήτησαν και πήραν από τρία νοσοκομεία της Πάτρας όλους τους φακέλους που αφορούν τις νοσηλείες της Μαλένας, προκειμένου να γίνει σύγκριση, με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων, με τους ιατρικούς φακέλους της Τζωρτζίνας.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Οι κακώσεις στη Μαλένα έγιναν από την πίεση του δράστη με την παλάμη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, οι αστυνομικοί θα μεταβούν στην Πάτρα, όπου θα πάρουν καταθέσεις από τους θεράποντες ιατρούς που ασχολήθηκαν με τα δύο παιδιά, ενώ οι τελευταίοι που αναμένεται να δώσουν κατάθεση -και ενώ πλέον οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους την πλήρη εικόνα από αυτή τη συγκλονιστική υπόθεση- είναι οι τραγικοί γονείς που είδαν τα τρία παιδιά τους να χάνονται μέσα σε δυόμισι χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close