Πάτρα: Αντιφάσεις για το πρόσωπο που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια

Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς υπάρχουν αντιφάσεις για το πρόσωπο που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια.

Τι φέρεται να υποστηρίζει στην κατάθεσή της η παιδίατρος της Τζωρτζίνας – Ποια η θέση της Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Πάτρα-Ίριδα

Δείτε ακόμη Πάτρα Mάνος Δασκαλάκης : Ζητάει τεστ πατρότητας για Μαλένα και Ίριδα Βίντεο

Διαφορετικά δεδομένα φαίνεται πώς προκύπτουν για τον θάνατο της μικρής Ίριδας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το STAR, το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο αναφορικά με το άτομο που βρήκε νεκρό το παιδί στην κούνια.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τα πουλάει όλα η οικογένειά της Πισπιρίγκου  Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου αναφέρει η μητέρα της

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι κατηγορηματική ότι εκείνη βρήκε νεκρό το μωρό στο κρεβατάκι του, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου.

Πάντως, η νέα δήλωση της θείας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα έρχεται σε σύγκρουση με όσα φέρεται να έχει καταθέσει η παιδίατρος της Τζωρτζίνας, η οποία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού, υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί της για να της πει ότι η 9χρονη είχε βρει νεκρή την αδερφή της στην κούνια.

Πάτρα-Ίριδα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ο άγνωστος πόλεμος των ιατροδικαστών που μπαίνει εμπόδιο στις έρευνες

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν στο σπίτι με την αδερφή της Ρούλα και τη μικρή Τζωρτζίνα, σύμφωνα με το newsbeast, όταν έφυγε από τη ζωή η Ίριδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close