Πάτρα-Ρούλα

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Πάτρας που σοκάρουν καθώς θα δούμε πως η Μαλένα ήταν10 λεπτά νεκρή μέχρι η Ρούλα να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Μία σοκαριστική αποκάλυψη κάνει το MEGA, η οποία προκύπτει από την κατάθεση εντατικολόγου για όσα συνέβησαν πριν τον θάνατο της Μαλένας.

Πάτρα: H Μαλένα έπαιζε και περπατούσε δυο ώρες πριν πεθάνει

Δείτε ακόμη Πάτρα: Σοκ συνομιλία της Ρούλας με την Τζωρτζίνα (βίντεο)

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», γιατρός του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ανέφερε στην κατάθεσή του ότι η Μαλένα ήταν τουλάχιστον 10 λεπτά νεκρή όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ειδοποίησε τους γιατρούς.

Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν εκείνος που έκανε ανάνηψη στην Μαλένα, η οποία έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2019, και προσπάθησε αργότερα να επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

Πάτρα: Η ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό με γνωστό ποινικολόγο που ασχολείται με την υπόθεση της Πάτρας

Σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας κατέθεσε πως όταν κλήθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίδα» έκανε περίπου 10 λεπτά να φτάσει από τη στιγμή που τον ειδοποίησαν οι γιατροί.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το παιδί ήταν ήδη νεκρό για 20 λεπτά και εκτιμά πως η 33χρονη καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για 10 λεπτά.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η λάθος κίνηση με τον απινιδωτή της Τζωρτζίνας

Παράλληλα, ο γιατρός ανέφερε πως η Μαλένα παρουσίαζε πληγές στο σώμα της, τις λεγόμενες υποστάσεις, το οποίο – όπως αναφέρει – είναι δείγμα της καθυστέρησης από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close