Πάτρα-Τζωρτζίνα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς αυτή είναι η λάθος κίνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον απινιδωτή της Τζωρτζίνας. Το άτομο που θα δώσει απαντήσεις με την κεταμίνη.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Αυτή τη φορά ραγδαίες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βηματοδότη της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: «Πέθανε, σταματήστε την προσπάθεια, καλύτερα να αναπαυθεί

Το λάθος που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν έχασε τη ζωή της η κόρη της Τζωρτζίνα αποκάλυψαν τα στοιχεία του βηματοδότη, που πλέον βρίσκονται στα χέρια των Αρχών. Είναι η μέρα που η μικρή άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Αγλαϊα Κυριακού».

Πισπιρίγκου: Την πρόδωσε η μοιραία κίνηση με τον απινιδωτή
Το μεσημέρι που το παιδί ενώ δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα οδηγήθηκε στον θάνατο.

Κάτι που ακόμα και για τους έμπειρους γιατρούς τότε ήταν ανεξήγητο. Οι αποκαλύψεις για χορήγηση ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας κεταμίνης έδωσαν την εξήγηση και επιβεβαίωσαν τους φόβους για τη δολοφονία του παιδιού.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι νέες καταθέσεις γιατρών για την Ρούλα Πισπιρίγκου Και ένα ύποπτο αίτημα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εκείνο το μεσημέρι ήταν μόνη στο μονόκλινο δωμάτιο, όλο αυτό το διάστημα. Από τη στιγμή που η καρδιακή λειτουργία του παιδιού της ήταν άψογη, μέχρι τη στιγμή που έπαθε ανακοπή.

Αυτό προκύπτει τόσο από τις κάμερες στους διαδρόμους του νοσοκομείου, όσο και από τα στοιχεία του απινιδωτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open στις 14:00 το μεσημέρι η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε στην τεχνική εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για τον απινιδωτή την εικόνα με τους παλμούς στην καρδιά της κόρης της. Από την εικόνα φαινόταν η άψογη λειτουργία.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Με αυτόν τον άνδρα η Πισπιρίγκου απατούσε τον Δασκαλάκη

Η Τζωρτζίνα είχε κανονικούς σφυγμούς και ήταν καλά.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τοποθέτησε τα χρονικά περιθώρια της τραγωδίας. Έδειξε με την εικόνα που έστειλε πως αν κάτι συνέβη στο παιδί της, αυτό είχε γίνει μετά τις 14:00 το μεσημέρι, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή η Τζωρτζίνα δεν αντιμετώπιζε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τα αντικαταθλιπτικά χάπια της Πισπιρίγκου που εντοπίστηκαν στο σπίτι της

Στις 15:27 καταγράφεται το μοιραίο επεισόδιο και ενεργοποιείται ο βηματοδότης. Όλο αυτό το διάστημα μέσα στο δωμάτιο ήταν μόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, σε αυτό το διάστημα χορηγήθηκε η μεγάλη δόση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα που προκάλεσε το επεισόδιο και τον θάνατό της.

Ο έμπειρος ιατροδικαστής τονίζει πως η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας δεν αμφισβητείται.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι επόμενες κινήσεις των Αρχών

«Ας μην ξεχνάμε ότι υπήρχε και ο βηματοδότης που κατέγραφε τα πάντα. Η κεταμίνη είχε δοθεί νωρίτερα στην Τζωρτζίνα. Οι ουσίες που έδωσαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της ανάνηψης, δεν ανευρέθηκαν επειδή η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή και το αίμα της δεν κυκλοφορούσε.

Αν οι γιατροί ή οι νοσηλευτές είχαν δώσει την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, δεν θα την βρίσκαμε. Όμως εμείς την εντοπίσαμε», εξηγεί ο ιατροδικαστής.

Δείτε ακόμη Πάτρα εξελίξεις : Αυτό είχε δει η Τζωρτζίνα και το μαρτύρησε Βίντεο

Νέες καταθέσεις «κλειδί» αναμένονται μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει και ένα άτομο, που ίσως ρίξει άπλετο φως στη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε την Τζωρτζίνα.

Το πρόσωπο αυτό, αναμένεται να υποστηρίξει πως η 33χρονη προμηθεύτηκε κεταμίνη του παραεμπορίου. Σύμφωνα με το newsbomb, αυτό το άτομο ισχυρίζεται πως είναι πολύ πιθανό να μίλησε με την κατηγορούμενη, όταν εκείνη προσπαθούσε να βρει την ουσία που έμελλε να σκοτώσει την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close