Πάτρα: Αργοπορημένη και υποτονική η αντίδραση της μητέρας όταν έπαθε ανακοπή η Τζωρτζίνα

Αποκάλυψη LIVE NEWS: Αργοπορημένη και υποτονική η αντίδραση της μητέρας όταν έπαθε ανακοπή η Τζωρτζίνα.

Απαθή χαρακτήρισαν την συμπεριφορά της μητέρας οι γιατροί που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο LIVE NEWS ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», οι γιατροί του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πατρών ανέφεραν πως όταν η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η μητέρα είχε ζητήσει μονόκλινο δωμάτιο, λέγοντας πως ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος.

Εκείνο που προκαλεί το ενδιαφέρον των γιατρών είναι ότι όταν η Τζωρτζίνα έπαθε την πρώτη ανακοπή η αντίδραση της μητέρας ήταν αργοπορημένη και υποτονική.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Στο μικροσκόπιο των αρχών ο θάνατος της Ίριδας

«Όταν έπαθε την πρώτη ανακοπή σε μας η Τζωρτζίνα το Σάββατο 11 Απριλίου 2021 κι ενώ οι εξετάσεις της ήταν αρνητικές, η αντίδραση της μητέρας της ήταν αργοπορημένη κι υποτονική. Αρχικά κτυπησε μόνο το κουδούνι για να έλθει η νοσοκόμα όπως κτυπουν συνήθως για να ζητήσουν αλλαγή όρου, νέα σεντόνια η κάτι γενικά απλο. Όταν πήγε η νοσοκόμα προς το δωμάτιο της , εκείνη βγήκε και κτυπησε την πόρτα των ιατρών λέγοντας “ελάτε να δείτε η Τζωρτζίνα τι κάνει”. Κι αυτη η ηρεμία ενώ είχε δει νεκρό και το δεύτερο παιδι της από ανακοπή πριν από μερικές μέρες», αναφέρουν οι γιατρού και προσθέτουν:

«Καταλάβαμε ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαινει όταν άρχιζε να φωνάζει έντρομη σε κατασταση αλλοφροσύνης η νοσοκόμα που της είχε κτυπησει το κουδούνι κι είδε μελανιασμενο το παιδί. Φαίνεται να υπήρξε κι αργοπορημένη ενημέρωση μας γιατί το μηχάνημα που υπήρχε στο παιδί θα είχε κτυπησει όταν έπεφταν οι σφυγμοί του , χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Τζωρτζίνα είχε δυνατή καρδιά και κράση, ενώ τονίζουν πως εάν είχε καρδιά με προβλήματα τότε δεν θα είχε επανέλθει από την ανακοπή.

 

Close