Πατρά Δίκη: Ο Μάνος Δασκαλάκης, έστελνε στη Ρούλα ερωτικά μηνύματα, μετά τον θάνατο των παιδιών τους

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε κατά του Μάνου Δασκαλάκη μετά την κατάθεση του. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα στην πελάτισσα του.

«Είπε 3 διαφορετικές εκδοχές, ενώ δεν είπε κάτι για τον θάνατο της Μαρίας-Ελένης. Είπε ότι όταν ήταν η Τζωρτζίνα και η Μαρία Ελένη (Μαλένα) εν ζωή, το ζευγάρι ήταν πανευτυχές. Όταν τον ρώτησα τότε για ποιον λόγο να σκοτώσει την Μαλένα η κατηγορούμενη, δεν απάντησε και είπε ότι θα απαντήσει σε άλλο δικαστήριο. Είπε ότι σκότωσε την Ίριδα για να μην φύγει από την Πάτρα η κατηγορούμενη για να πάει στην Αθήνα για δύο μήνες, για θεραπείες που απαιτούνταν για την Τζωρτζίνα» είπε στον ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμα: Η κατηγορούμενη επιτέθηκε στον δικηγόρο της μέσα στα δικαστήρια (video)

«Η κατηγορούμενη είπε ότι ήταν άρρωστη συναισθηματικά μαζί του και όλα έγιναν μία για να τον κρατήσει κοντά της και να μην φύγει. Ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι έγινε ένας καβγάς και όλοι νομίζαμε ότι έγινε καβγάς μεταξύ τους, αλλά είπε ότι ο καβγάς έγινε επειδή τον απάτησε η κ. Πισπιρίγκου και μάλιστα με φίλο του.

Εκεί ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί ενώ έλεγε ότι σκότωσε τα παιδιά για να τον φέρει πίσω και για να τον κρατήσει στην ζωή της, είπε ότι η κ. Πισπιρίγκου είχε σχέση με άλλον άνδρα, ενώ αργότερα, που έχασε την ροή του λόγου του, είπε ότι είχε και άλλη σχέση η κατηγορούμενη, με άνδρα το όνομα του οποίου δεν είπε. Στον καβγά αυτόν χειροδίκησε και σε βάρος της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε ακόμα: Προσοχή : Έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στα παιδιά – Τι να προσέξουν οι γονείς

Οι ερωτικές επιστολές και τα μηνύματα

«Αφού τον άφησα να λέει ότι η κατηγορούμενη ήταν εμμονική μαζί του, παρουσίασα στο δικαστήριο, από έρευνα που κάναμε με τους συνεργάτες μου, ερωτικές επιστολές και μηνύματα που βρήκαμε από το 2019 και μέχρι και λίγες ώρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, που εκείνος έλεγε ότι την λατρεύει, ότι δεν μπορεί να μην την έχει στην ζωή της. Όταν ρωτήθηκε, στην κατάθεση του είπε ότι υποκρινόταν και ότι ήθελε να την κάνει να νιώθει ωραία», είπε ο δικηγόρος.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού είχαν πεθάνει τα παιδιά τους, «της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που του αρέσουν και εκείνη του έλεγε να σταματήσει και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «δεν είναι σημαντική η κατάθεση του κ. Δασκαλάκη».

«Επειδή ήξερα τις καταθέσεις του και είδα τον τρόπο που λειτουργούσε, χρησιμοποίησα μια φράση που χρησιμοποιούμε στις λαϊκές γειτονιές, το είπα αστειευόμενος» είπε για τον χαρακτηρισμό «κλαρινογαμπρός».

Close